Nej, det går inte in

Jag sitter och funderar på det här med Melodifestivalen. Jag har fortfarande svårt att fatta att lille hoben vann och Finland faktiskt kom sist. Och han vann så överlägset också.

Dom flesta låtarna lät ju rätt lika hitan och ditan. Visst var ju Norges bidrag väldigt annorlunda mot dom andras, men det var väl Sveriges också i så fall? Så varför var det bara fyra bidrag som var sämre än Sveriges? Medans alla länder gav Norge poäng? Ja, nu var ju inte Sveriges låt och Norges låt lika så sett.

Men jag fattar bara inte, vad som tilltalade alla så? Det är ju ändå väldigt speciell musik. Och för att få poäng från alla. Jag fattar det inte. Och Finland kom sist. What?

Kommentarer
Postat av: Anneli

Alltså, jag har ogillat Norges bidrag sen första gången jag hörde det. MEN det är den enda låt jag kan sjunga på om du frågar mig... Ja, och Finlands då, men det är ju inte så konstigt. Ja, Sveriges också iofs, men där är jag nog ganska partisk också. I'm in love, with a fairytale... Det fastnar - TYVÄRR! Det var dags för en sån låt igen, lite sådär kärlekmystik, lite det konceptet som Charlotte (då Nilsson) vann med tycker jag. Inte för att det är lika melodimässigt. Men ja... jag babblar.

2009-05-18 @ 16:54:38
Postat av: chathrine

Alexander - Ung söt kille, som skrivit låten själv, spelar ett intrument inom folkmusik ( alla länder ska ju bidra med sin "folkmusik" eg som gör sitt egna land speciellt. ), sen sjöng han inte falskt heller som många andra gjorde. Och han älskade publiken. Sverige sjöng ju skitdåligt, då hon inte gick "upp" i operan.

2009-05-18 @ 19:09:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0