Jag vill ha mina gollongar!

Bah, "komplikationer" på badet. Dom vill ändra om så vår sista tid försvinner och så att det istället blir en timmes vuxenbad. Ja, alltså att man lär vuxna simma, istället för barn. Inget annat.

Så är vi intresserade (fick frågan när vi var där) så får vi ett pass (en halvtimme) med barn och ett "dubbelpass" (en timme) med vuxna. Och vi som tänkt köra tre halvtimmes pass med barn nästa termin om det behövs, istället för två som vi har idag. Och då missar vi dessutom "våra" barn i sista gruppen.

Som har vi haft i två terminer nu, från att dom inte vågat få vatten i ansiktet till att dom hoppar och dyker som firrarna i havet. Så jäkla underbart, och så är det slut nu? Eller, det vet vi förmodligen inte förrän efter sista lektionen nästa söndag för inget var klart eller spikat än, dom försöker fixa så det ska lösa sig för alla.

Och jag vet faktiskt inte om jag vill köra med vuxna. Visst hade det kunnat vara kul och "en erfarenhet rikare" men det känns mest jobbigt och konstigt. Mamma tyckte det att det kunde vara, främst kvinnor, från en annan kultur som kanske inte fått lära sig simma och för den sakens skull göra det, och jag håller med.

Men jag vill ju ha mina goingar och se deras framsteg och skratta och ha kul. En tjej som på dessa två terminer en endaste gång hoppat till mamma, annars bara tills sin egna mamma eller pappa och under hela första terminen i princip bara hängde i sin mammas arm, var helt själv i vattnet idag!

Jag tvivlar på att man känner samma lycka för några vuxna som lärt sig, även om man säkert är glad för dom också. Och så har jag så svårt att tänka mig om det är 25-30 åringar eller 50-60 åringar? Eller där emellan, då. Och hålla handen under ryggen så dom kan flyta..? Nech, känns så udda på nå vis.

Vi får ta oss en rejäl funderare på det här och prata med dom som bestämmer och se vad det blir av det. Jag hoppas i alla fall på gollongarna, så får vi väl se sen. Annars har det varit en bra dag!

Kommentarer
Postat av: Jasas.se

Men neeeh, klart att du (och din mamma) ska ha barnen! Lät mysko med vuxna, även om det är en bra sak att lära dem också.

2009-05-03 @ 22:38:50
URL: http://jasas.se
Postat av: Marina

mer gollongar till Jenni!! :D

ha en fin dag tjejen.

pst: kolla in min blogg oxå.. :)

2009-05-04 @ 07:21:35
URL: http://marina-tjejen.blogspot.com/
Postat av: Anneli

Men hallå... det är inte samma sak jue.. Nej, gollongar ska det vara! ;D

2009-05-04 @ 12:54:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0