Haha ja, varför inte?

Jasas: Nu har nog inte vi samma "vi" :) Finland kom sist, Sverige på på 21:e plats eller nåt sånt (av 25). Tihi. Men kul att du är tillbaka, håller tummarna för att blogg.se ska sluta bråka nu!





Det är ju inte sant. Jag kan inte annat än skratta. Gissa vad vi upptäckte tidigare idag? Vi har inget varmvatten! Det är ju så man vet inte vart man ska bli av. När jag går och säger "nu finns det i princip iiingenting mer som kan bli fel" så slutar vattnet funka, haha! Det är ju för fan hopplöst.

Men jag kör en latis och väntar tills imorgon. Dels för att se om det kommer upp nån info i trappan eller på hemsidan ifall nån annan felanmäler (inte värt att vi gör det, så får vi vänta flera veckor). För jag hoppas att det inte är bara vi som drabbas nu, haha! Fast jag hör en dusch/massa vatten som spolas.

Kanske borde kolla om det börjat igen. Eller så spolar dom i hopp om att det ska komma varmt. Ja, annars får jag ringa nån imorgon. Så bak blev det inte då. Kändes dumt när man inte kan diska och diska av och sådär. Men pizza har vi bakat som blev mumsas!

Gjorde med skinkspill, spännande! Mamma som kom med tipset. Blir ju massa olika smaker och billigare också. Enda nackdelen, som Oscar sa, är ju att man aldrig kan göra en exakt likadan igen, hehe. Och det var goare än nån skinka vi köpt innan, körde med kassler sist för jag vart så missnöjd med skinka hela tiden.

Kommentarer
Postat av: chathrine

Samma avlopp & vattenledningar går ju till samma kvarter åtminstone, så det är nog fler som är drabbade. Koka vatten och diska. Så fick man göra förr! Gjorde vi när jag var liten med för hyresvärden hade glömt slå på värmen elr ngt. (sånt ingår ju i hyran). Minns att mamma stod vid spisen i sin störta karott som hon annars hade till saftmajan och så fick jag sitta i badkaret och vänta på mer varmt vatten. :)

2009-05-17 @ 22:02:00
Postat av: Anneli

Vi hade så en gång också, men varmvattnet var tillbaka efter någon timme. Eller ja, det vet jag egentligen inte... upptäckte det när jag fick för mig att diska, om det vart bara kallt några timmar innan är ju omöjligt att veta.

2009-05-17 @ 22:06:09
Postat av: Jasas.se

Mm jag vet, bara det att kommentaren inte gått fram då jag gick tillbaka så jag sket i att skriva något. Ja nu verkar det funka som det ska..

2009-05-17 @ 22:48:49
URL: http://jasas.se
Postat av: Jasas.se

Har ni fått varmvatten än? :P

2009-05-17 @ 23:48:02
URL: http://jasas.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0