Gurka - makes andedräkten a bit mjukare

Chathrine: Vad kul med lite önskemål!! :D Det får vi ju absolut ordna. Har för mig att jag haft bild(er) där men att dom försvunnit sen... Men, skam den som ger sig, jag ska försöka uppfylla (inte fylla upp) dina önskemål!
Jaa, utomhuslekar är ju ett litet måste (har jag upptäckt nu) på sommaren, så kul!

Jasas: Jaa, det måste ni ju spela nån dag, det är ju så kul! Jag hade inte heller spelat det på 100 år förrän förra sommaren men nu vill jag inte göra annat, haha! Så det får ni allt fixa.
Och ja, det var jobbigt att ha datorn så! Därför jag försökte fatta mig kort, hah!





Jaha, här sitter och jag tuggar gurka. Blev så världans hungrig så när jag fick i mig en macka lugnade det sig, så jag tänkte gå och väcka Oscar. Men så hade jag ost på mackan och då smakar/luktar man sådär gott i munnen, så jag knaprade lite gurka i hopp om att lätta på detta, hah. Så, intresseklubben, nu är jag färdig.

I vilket fall får vi se vad vi hittar på idag. Vaknade upp i morse och hade duuunder ont på ett litet ställe till höger på ryggen. Får se om det ger med sig, annars vet ju jag att det blir sitt och ligg idag.

Fast det kan ju vara positivt, för jag har en halv säsong Scrubs att se ikapp. Vi har sett tillsammans, och så har jag somnat och glömt säga till. Och nu när vi är på nya avsnitt vill jag gärna se. Sen var det en kväll jag låg på Oscars mage och han såg tre-fyra avsnitt som jag sov igenom, men det var så mysigt så jag sa inte till, hehe.

Kommentarer
Postat av: Jasas.se

Vad du är rar som knaprar gurka ^^

2009-05-02 @ 09:30:11
URL: http://jasas.se
Postat av: Anneli

Hoppas verkligen ryggen blir bra!

2009-05-02 @ 09:48:33
URL: http://myspecialplace.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0