Gårdagens massage

Okej, nu har jag pratat av mig med mamma så jag kanske inte skriver världens inlägg om igår. Finns så mycket att säga, gärna om och om igen. Men jag ska försöka hejda mig, hehe.

Hon använde åtta olika oljor, somalla hade en (eller flera) egen funktion. Smärtstillande, mot hosta, mot virus och så. Dom började hon att "massera" in i fötterna, i fothålet heter det väl? Insidan av foten, där det går upp lite. Fotvalv?
I vilket fall så gjorde hon på ett visst sätt, med naglarna, så det skickade impulser till ryggraden. Väldigt, väldigt speciellt. Och behagligt. Och spännande.

Sen använde hon oljorna på ryggen och gjorde lite olika rörelser, kan man säga, främst med naglarna. Det var så skönt, låg och rös(te) hela tiden och bara njöööt. Så otroligt skönt!
Cirka en timme låg jag är och ville bara ha mer, hehe. Hon var otroligt duktig och i början, första foten, förklarade hon hela tiden vilken olja hon använde och vad den var bra för. Väldigt intressant.

Så jag bokade en tid till nästa onsdag. Sen lär det väl bli glesare men jag har ju fem gånger att utnyttja, som mamma betalt. Så jag får spara lite, hehe. Tills efter sommarn eller så.
Och det kändes verkligen skillnad. Hela kvällen igår och även idag känns det inte som vanligt. En liten stund känner man sig som vem som helst och inte som 20-åringen med ryggproblem. Trevligt.

Nackdelen dock, är att oljorna är väldigt starka och en av dom är oregano. Så sen igår har Oscar tjatat om att jag luktar pizza och att han vill ha pizza, haha! Pizza is all he's got on his mind.
Men, jag sa att pizza kan vi ju inte äta varje gång jag varit där. Mamma sa så sett att man kan ju göra sin egna, och det kan man ju. Med mycket oregano, hehe.


Nu, när jag sökte på regndroppstekniken istället för regndropps massage så gick det att hitta lite, med hjälp av farbror google så klart. Men på sin hemsida, har hon skrivit detta om regndropps massage:

Regndroppstekniken baseras på de många vetenskapliga studier som visat att flera typer av skolios och andra ryggbesvär beror på inflammation som orsakas av virus eller bakterier som ligger ”sovande” längs ryggraden. Ryggradsinflammationen gör att svagheter uppstår i ryggraden som kan leda till ryggbesvären. Genom att på rätt sätt applicera eteriska oljor som är virusdödande, antibakteriella och antiinflammatoriska kan man hjälpa kroppen att korrigera dessa förskjutningar i ryggraden. De eteriska oljorna har också en stärkande effekt på immunsystemet och påverkar även känslocentrum i hjärnan via doftsinnet. Därmed är regndroppstekniken också en mycket välgörande behandlingsform för att avhjälpa oro och stress och åstadkomma känslomässig läkning. Oljorna är ekologiska och mycket varsamt framställda så att de har kvar mycket av läkeväxternas verksamma beståndsdelar.
 

Kommentarer
Postat av: Marina

gud vad göttt det lät!!!!!

2009-05-14 @ 14:01:58
URL: http://marina-tjejen.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0