Värst vad mycket mat det blev

Jasas: Haha jasså? Jag läste inte så noga men det lät ju lite... Hah, jag vet inte?
Jaa, hon pratar ju om att det ska vara nyttigt (ibland i alla fall) men njaa... Hah! Men hon är lite kul, fast jag har svårt att se mig stå och vifta, kasta och skvätta som hon gör. Men hon gör ju en bra show, istället för att bara stå och röra och prata.





Nu skiter jag i att magen spottar ut magsyra, vi ska ut och gå! Får väl svänga förbi apoteket på vägen hem om det blir illare. Men känner att nu måste jag komma ut, är så trött på att bara sitta här och det är inte bra heller. Även om det är bättre att vågen står still än går upp är det ju roligare om den går ner. Så nu jävlar, hah!

Och nu är det mat/mellanmåls dags. Trodde jag skulle vänta men man får ju räkna med hur man kan äta på jobbet och när jag kommer hem och sådär. Nu blir det ju mat runt 20 ikväll, men det finns inga andra alternativ. Men det blir mellanmål nu vid 11, mat vid 14, mellanmål vid 17 och mat vid 20. Frukost åt jag vid 8. Värst vad mycket mat det blev bara för att jag ska hinna äta efter jobbet, hah! Annars blir det ju bara fyra mål, sista vid 18-19.

Jaja, bäst att fixa ätet då så vi kan komma ut. Fastän det är fem timmar kvar tills jag ska åka så blir jag så stressad när vi ska gå och handla, minst en-en och en halv timme och jag ska duscha och äta och allt sånt där. Egentligen är det gott om tid men det känns inte som det. Jaja, jag är bara konstig. Och nu gick jag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0