Tidsreselista

För 5 år sedan…  Gick sista året i grundskolan, skaffade inte moppe trots allt tjat, gick ner massor i vikt och gjorde äntligen min gallstensoperation.

För 3 år sedan…  Träffade Oscar, började på Jysk, skaffade chinchillorna, förlovade oss och hann precis flytta till vår första lägenhet.

För 1 år sedan… Jobbade på Jysk, trivdes som fisken i vattnet där men inte hemma, flyttade till större lägenhet och i (på sätt och vis) bättre läge.

För 3 månader sedan… Julrush så massa jobb och med Malin, första gången jag inte firade jul som jag gjort alla 19 tidigare år, firade nyår hos mamma & CO.

Igår… Ställde vi om till sommartid, jobbade även detta året denna dagen med Malin W, hade bad och alla barn i "lilla" gruppen tog första simmärket (Baddaren blå)

Imorgon… Räknar jag med att vara hemma själv och glassa, Oscar ska ha roligt i skolan och glömma mig i några timmar, eller nå' sånt.

Om ett år… Börjar Oscar leta vart han ska gå sin lärlingstid, kanske vi flyttar, vi kan i alla fall börja planera framtiden mer klart än vad som är möjligt idag!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0