Det är nog lite min grej

Anneli: Hehe ja, nu ska jag bara komma ihåg det också!

Jasas: Haha wow, så bra att du fick inläggen i ordning idag då. Och idag är det faktsikt bättre, tack.
Antingen tror jag dom dör eller så flyttar dom till Lucas mamma, henne får man ju aldrig se nu heller. Då är dom ju kvar så att dom kan ringa eller så. Men hoppas inte det blir så.
Åh då får du spela den för mig/oss! Och så får du och/eller Oscar sjunga, hihi.





God morgon folket!
Idag är en mycket bättre dag. Ska vakna lite sen ska jag ta tag i lägenheten och kanske komma ut idag i alla fall. Och sen är det ju badet ikväll. Antagligen ska Korvas vara med, och det är ju bra att ha nån som vill och kan allt som pushar dom andra lite. Anders är "med i vasaloppet". Fast i år åker han inte själv utan han ska stå och servera dricka och sånt. Jag tyckte mamma sa att han skulle vara pensionär i vasaloppet, men det hette nog volontär?

Det hade dock varit kul med lite vår när det ändå är 1:e mars. Här är liksom ingenting. Det är inte grått och mulet och tråkigt (än, det är nog på G) och det är inte solsken och fint. Helt vindstilla. Jaja, våren kommer.

Apropå vår och sådär, då tänker jag att det kan ju faktiskt snöa i april så det måste ju inte bli vår nu bara för att det är mars. Och även om det blir det kan det snöa ändå. I alla fall, då tänker jag på pappa för det är ju han som får skotta och sådär. Han var här igår. Fast i grannhuset. För en gångs skull var vi med när nåt hände. Det kom två brandbilar ocn en ambulans. Jag ringde och frågade pappa (som har jouren) om dom ringt honom men det hade dom inte.

Sen ringde han lite senare och sa att han var "här" för det var nån lucka som öppnats men inte stängts. Var nån som sett rök ur en brevlåda, tydligen bodde det en dement gubbe där. Lite läskigt, hemskt att bli så gammal och bo själv.

Så nu kan vi också berätta om nån undrar. Det är ju inte som när polisen är här och det gapas och skriks på kvällen och vi har ingen aning om att det hänt? I vårat hus dessutom. I gamla lägenheten var det en bomb vi sov förbi, och brandbilar då. I grannhuset och precis efter vi somnat förmodligen. Så folk ringde ju på morgonen och frågade lite i panik om vi var okej och om vi hört nåt. Ehh, vad? Bomb? Vad säger du?? När? Var? Jasså, oj men vi sov nog då?

Kom på att jag har nog sovit förbi ytterligare en sån grej. Eller brandbilar och så i alla fall. När grannhuset när vi bodde i pappas gamla lägenhet brann. Också sådär så alla ringer och frågar hur vi mår och jag har precis vaknat.

Då blev jag faktiskt väckt av telefonen. En kompis till pappa som ringde och frågade om vi levde typ. Man såg inte vilket hus det var. Sen ringde mamma "Jag var tvungen att höra hur det var men visste inte hur tidigt jag kunde ringa om det inte var hos er" så det är nog lite min grej det där med att missa ståhej. Så fråga aldrig mig vad som hänt i närheten, jag vet inte. Man kan ju påpeka det/ta upp det, så kan jag ju berätta om jag mot alla förmodan vet. Men fråga inte.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0