Underbara torsdagen

Sa ju aldrig att torsdag var en toppendag!
Oscar som varit borta från skolan länge pratade med läraren och medans jag satt i handduken från duschen bestämdes det att vi skulle åka dit och prata med henne så det var bara att klä på sig och dra iväg!

Fick bara bra besked, med lite tur är han dessutom kanske klar redan till sommaren så han kan börja som lärjunge/börja jobba redan i nästa sommar och höst. Så länge han kommer in på utbildningen denna hösten och det går bra och sådär. Så blir han en fullbordad elektriker, inom snar framtid!

Direkt där efter med lite butikstittning och shopping gick vi upp till pappa där farfar var och hälsade på. Hann sätta oss ner så kom doktorn och tog med sig honom i en halvtimme för att prata, han kom tillbaka så vi skulle fika tills Lena kom och så mötte vi henne några meter från fikat, så vi åkte hem. Finally!

Får se hur det blir sen med operation eller inte, dom verkade inte vara riktigt eniga om det, doktorerna. Och klantigt nog stått och "tjaffsat" om det framför honom vilket var lite klumpigt. Men men, nu är han hemma i alla fall och mår mycket bättre! Det är ju det viktigaste, of all.

Fastnade i bilköer av en olycka så när vi kom hem ringde jag mamma och frågade om vi skulle hämta Korvas men hon hade inte kommit så långt än, så det behövdes inte. Strax efter ringde hon igen och sa att nu satt hon fast, kunde vi hämta? Hah, så klart så vi hann leka lite ute också.

Ja, torsdagen var en riktigt bra dag. Och allt bara för att jag blev ledig? Skulle ju jobbat men dom ville ha in mig två lördagar istället så då hann man med så mycket, helt plötsligt? Och så Sims så klart, hah!

Kommentarer
Postat av: ♥ Jasas

Fy vad dåligt av doktorerna, usch!



Kul det med Oscar, dock - ett stort lycka till!

2009-03-27 @ 22:32:40
URL: http://jasas.se
Postat av: Anneli

Lycka till Oscar!



Hmm... ja det låter ju som professionella läkare...

2009-03-28 @ 10:39:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0