Tills benen skakar och man inte får nån luft

Anneli: Är det länken som inte funkar, eller lösenordet (som jag då skrev fel, you've got mail!)? För jag kommer in på länken i alla fall...





Mamma mia och Jesus Maria! Jag bara äter och äter, hela tiden! Jag fick faktiskt i mig en banan på jobbet, vid lagom tid efter maten jag åt innan. Och nästan en liter vatten lyckades jag hälla i mig, så med det jag druckit till maten är jag uppe på 2,5 liter och en halv blir det ju till maten nu också. Och lite till för att vara säker på den där litern.

Tänkte bara ta en macka nu, även om det är sent men för att jag ätit ett mål mat och då tar jag hellre nån macka nu, än kommer på när jag lagt mig att jag måste äta nåt. För så blir det annars. Så jag tycker banne mig att jag varit duktig idag!!

Skulle bara vart den där promenaden också, suck. Men jag får gå mer imorgon och resten av veckan. Dra hårt det sista på badet och sådär. Vi brukar ju simma mot strömmen en liten stund efter vi slutat så man får lite träning där också. Gärna tills benen skakar och man inte får nån luft, hah! Men gott är det. Så, jag är trots allt nöjd med hur det gått.

Kommentarer
Postat av: Anneli

Åh, frukt! Har inte ätit det på år känns det som, hittar ingen fräscht i affären. Köpte apelsiner sist som visade sig vara hårda och torra :p Banan är gott :D

2009-03-03 @ 21:11:35
URL: http://myspecialplace.blogg.se/
Postat av: Chathrine

Duktiga du! Ska köpa hem fräsch frukt imorn jag med. Tyvärr är frukten o grönskerna inte fräscha på närmaste affärerna, så man får gå till Willys 2km bort elr Ica maxi 3 km bort. Bra att du får i dig allt vatten med, många gör ju fel och räknar in det dagliga intaget med maten också. Dvs såser, soppa osv. Men det ska ju vara maten + 1,5-2 l/dag.

2009-03-03 @ 22:31:24
URL: http://snovit.wordpress.com
Postat av: Chathrine

Jag har också problem med lösenet. Skriver exakt som det ska vara, men det funkar bara om jag kopierar in lösenet istället för att skriva en bokstav i taget. Mysko! :)

2009-03-03 @ 22:32:50
URL: http://snovit.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0