Snart dags för mat - igen!

Anneli: Ja, det ska bli riktigt gott!!

Jasas: Ibland är jag för gullig!

Chathrine: Haha ja, jag tänkte på det också eftersom du skrev typ "hittade bra ställen att knulla på" och så tänkte jag att jag var ju bara 4 haha!

Daniel: Haha ja men visst, det är bara att haka på!

Marina: Ja precis, 21:e. Ska bli spännande och gott!





Jisses, jag höll på att trilla av stolen (fast jag ligger i sängen) när jag såg allt kommentarer jag fått under tiden jag varit borta. GU vad kul!! Och så blev jag så glad så jag änna glömde vad jag skulle blogga om, haha!

Vi har i alla fall sett lite mer än två avsnitt Scrubs nu. Oscar bidde nanig så han fick sova lite. Frågade vad klockan var, 17.05 svarade jag. "Väck mig 17.30-18 då" och jag fick liksom upprepa vad klockan var. "Jo, men om jag är skittrött när jag vaknar halv kan jag sova till 18". Oh no you won't.

Ska snart väcka han och säga att klockan är halv, hah! Sen väntar jag väl en kvart eller så så är klockan halv. Blir spännande att se när han kommer på det, haha! Vore gott att somna i tid i kväll, faktiskt.

Fan, insåg precis att det snart är dags för mat - igen! Det var ju inte länge sen jag åt (så set en och en halv timme för sent, men ändå) och så ska man snart på't igen. Får bara hitta på först vad vi ska äta. Men det går nog att lösa. Jag har inte tittat i kylen och frysen efter mat på veckor, men nåt ska jag väl kunna skrapa ihop?

Kommentarer
Postat av: Anneli

Ja visst känns det som man inte gör annat än äter ibland? ;)

2009-03-02 @ 17:50:57
URL: http://myspecialplace.blogg.se/
Postat av: Chathrine

haha. JA. Då gick jag i högstadiet och det vuxna livet hade börjat. Och du var knappt torr om rumpan, hehe. ;)

2009-03-02 @ 18:11:38
URL: http://snovit.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0