Så gick det på Willys *trumvirvel*

Anneli: Tittade inte så noga där, var inte det jag var ute efter idag. Men där emot så är våran väldigt liten så jag tror den är lite sämre för det, och mindre fräsch och lite dyrare. Men, vi har ett till!

Jasas: Nee, känns lite meningslöst. Tvättade ju handdukar och dom luktade inte reeent, dom luktade blött. No nice.





Så, det var Willys det. Vi ska testa stora Willys istället, haha! Det som är närmast, och med lättast bussar är så litet, själva butiken känns lite sunkig så man känner ju som att varorna är det och så mycket billigare än framför allt Lidl var det inte. Det enda vi hittade som var sådär wow var bacon i storpack, HAH!

Men vi fick i alla fall ett kilo blandfärs, ett kilo nötfärs, nåt kött (minns aldrig vad det heter), falukorv, bacon som "bas" eller vad man ska säga. Sen hittar man ju på nåt, utefter dom. Och så lite blodpudding, matgrädde, vanijsocker, olika saker att blanda i till kyckling och sådär, för 500 kronor. Så med tanke på att vi mestadels köpte kött, som blir åtminstonde 15-20 rätter (och lite annat) så kändes det rätt billigt.

Men inte så stor skillnad på Lidl, om man jämför att man måste ta sig tid med resan och sådär också. Även om vi har våra busskort så det blir "gratis" så sett så blir det ju annorlunda än när man bara kan springa ner till torget här på en kvart. Men som sagt, det är absolut värt att testa ett större WIllys! Med mamma och bil, ja.

Och innan dess ska jag jämföra lite mer priser här nere. Nu blev det liksom "Jag tror inte detta är billigare än på Lidl/Ica" (= det är onödigt tungt på bussen hem) för alla priser har man inte i huvudet. Eftersom Jasas-Hanna hade sagt att just nötfärsen var billig (eller, vi typ "jämförde" ju) så var det det jag kom ihåg från Lidl, och då handlade det om kanske 10-15 kronor, i alla fall på blandfärsen.

Kommentarer
Postat av: Annika

Åh vi handlade på Willys igår och för första gången tog vi en kundvagn. Jäklar vilka stora kundvagnar de hade på Willys här. Var så att både jag och henke hade kunnat sitta i tillsammans om någon annan hade velat köra oss:P

Jag nådde knappt ner till botten när jag skulle lägga i varorna. Dom har nog tänkt att man ska handla mycket eller mer. För det såg lite fjantigt ut med våra få varor i den STORA vagnen.

Aja nu sväva jag iväg lite.. :P

2009-03-31 @ 19:34:33
URL: http://anniia.blogg.se/
Postat av: chathrine

Köp elr använd ordentliga ryggsäckar med breda axelband så kan Ni packa det mesta i det. Jag & david köpte en varsin likadan rygg apå ica maxi för 70kr/st förra året som man kunde packa i hur mkt som helst. Och det blir ju stor skillnad att bäta på ryggen än en kasse i varje hand. Vi måste gå 4 km alt 8 km varje gång vi storhandlar billigt med på willys elr Ica maxi.

2009-03-31 @ 19:45:58
Postat av: ♥ Jasas

10-15 kronor är ju mycket om man ser i längden iaf, eller så är det bara jag som är snål! Finns ju dra-maten att köpa också.. som en resväska på hjul också packar man i allt eftersom. Men jag tycker absolut att du ska "utnyttja" din mamma och åka iväg och handla, blir ju mycket lättare då ju att få hem det.

2009-03-31 @ 20:31:35
URL: http://jasas.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0