Mycket änkor

Det har varit mycket änkor det senaste. Många som ska köpa nya sängar eller så, för att dom blivit änkor. Känns som det varit väldigt mycket det senaste verkligen. Känns lite jobbigt, på nåt sätt.
Främlingar som kommer och berättar sånt. "Jag/hon har blivit änka så nu behöver jag/hon bara enkelsäng" eller nåt. Jaa-a, så är det väl med livet.

Kommentarer
Postat av: Jasas.se

När jag och Björn stod och tittade på ett hus som är till salu här borta så kom det förbi en tant som berättade om dem som ägde huset - dem hade hamnat på hem och lite sådär..



Också berättade hon att hon blivit änka för 3 månader sen och blev jätteledsen.. och vi visste inte riktigt vad vi skulle säga mer än att beklaga osv.. det var JÄTTEjobbigt för man kände verkligen med henne :C

2009-03-19 @ 21:30:21
URL: http://jasas.se
Postat av: Anneli

Nej, det är inte lätt det där. Är ju lite förvånande (?) att de säger det öht. Känner de behov av att förklara varför de köper en enkelsäng eller av att berätta? Hemskt är det iaf.

2009-03-19 @ 22:10:06
URL: http://myspecialplace.blogg.se/
Postat av: chathrine

Pluttiga tanter/farbröder som alltid haft en livskamrat att prata med och nu ingen (elr bara barn/barnbarn) - då får främmande ställa upp lyssna lite. :)Jag har en kompis som köper ny säng då det tar slut med partner. Som tur var har hon bara haft ett 10årigt förhållande + det nuvarande som varat i flera år. :p

2009-03-19 @ 22:17:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0