Men så vann jag också

Anneli: Haha hoppas du passade på att ge Andreas lite uppmärksamhet ikväll då, när jag var borta. Och JA, i det fallet hade pizza varit mycket, mycket bättre, haha!

Jasas: Ja, får jag väl säga att det var, båda två. Och du, du får skriva det hur mycket du vill :D Menade inte så, tänkte bara om du inte tänkte på det.

Chathrine: Har märkt att det försvinner mycket sånt nu, hmm... Blogg.se alltså...





Nu är vi back home. Eller ja, för ett litet tag sen men så ska man ju kissa och kolla Facebook och börja läsa bloggar innan man kommer på att man kanske ska blogga själv också, haha!
I alla fall så gick vi en timme med mamma. Massa uppförsbackar, hujedamig! Och så tar det ju typ 40 minuter upp till mamma och en brant backe dit också så det är skit bra, tycker jag. Blev lite för kaxig och utmanade Anton att jag kunde springa upp för en backe innan han cyklade upp. Haha, jag blev trött! Men så vann jag också.

Sen kom vi hem och dom började med maten direkt, klockan hann bli strax efter 18 och vi åt och satt och pratade och lagomt ett par minuter innan det började förflyttade vi oss till TV:n.
Och jag får säga att jag faktiskt hejade på Snälla, Snälla idag. Ångrade mig på HEAT då jag tror att det dött ut nu. Lordi vann och satte punkt för rocken, det var häftigt då. Men jag tror Malena(?) kan bli bra också, det ska absolut bli spännande när vi skickar opera. Kan gå hur som helst. Men kvällen var mysig och bra.

Får väl se när jag ska bli trött. Blev ju en halvtimmes prommis hem sen också (bara nerför dock) så man är ju rätt pigg. Även om jag inte var så trött innan vi gick heller så sett? Jaja, det löser sig.
Bara att jag ska upp typ 6 på måndag så det känns lite... Jobbigt. Haha, jaa det löser sig. Fast Oscar borde egentligen vara trött snart. Han gick och la sig strax innan 4 i morse. Gissa om jag blev förvånad? Jag somnade gott efter jag ropat några gånger men han inte hört. Orkade inte fortsätta så han fick spela vidare. Till 4 då.

Och så var han uppe vid 11. Men men. Nu sitter han och spelar med bröderna igen så det kan ju bli ett tag - igen.Jaja, vem orkar bry sig om hur, när och var Oscar sover hela tiden?
Jag ska i vilket fall hoppa tillbaka (åhh, Tick Tock!!) till Bloggkoll/Bloglovin' och läsa bloggar nu tills ögonen går igen av sig sjäva, typ. Imorgon är det ju bad och vi har suttit och planerat det i tonerna av Melodifestivalen så det känns riktigt bra! Första gången som jag varit med lite och bestämt och planerat, kul!

Kommentarer
Postat av: Anneli

Ja, Malena vann! Lovely :D

2009-03-14 @ 23:43:52
URL: http://myspecialplace.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0