Man borde ju få testa

Hjälp mig nu! Sa precis min tanke till Oscar, att man kan ju fråga om man kan köpa en påse nu (inlägget nedan) och sen komma tillbaka kvittot och få rabatten om man då köper två till. Man borde ju få testa, så det inte är skit verkligen.
Och han bara tittar på mig och skakar på huvudet. Han tror absolut inte att dom skulle gå med på det. Kan inte riktigt förklara mer än typ "dom vill ha pengarna vid ett köptillfälle, jag tror inte det går att göra så...."

Men varför inte? Alltså, vi gör ju det. Säg typ dynor, har vi fyrstycks pris. Har nån då köpt fyra dynor och kommer på att dom vill ha två till tar dom med kvittot så får dom rabatten på dom två också. Inga problem.
Inget konstigt eller nånting, varför skulle det vara annorlunda för Ica? Annars förlorarar dom ju bara på det. Jag kanske inte vågar testa den då, då får dom inga pengar. Annars köper jag en så får dom det, och är det bra så köper jag mer!

Men eftersom han fick det att låta som nåt omöjligt och helkorkat vill jag ju inte gå dit och ställa en sån dum fråga, så om nån i alla fall svarar på om det låter helt orimligt, eller om dom kanske kan gå med på det?
Hmm, det blev väl för långt för att få nån hjälp från nån som bara sprang förbi, men jaja. Kände bara att jag behövde nåns tanke, oavsett om det är som min eller som Oscars, bara så jag vet vad jag ska göra...

Kommentarer
Postat av: Jasas.se

Klart som fan att du ska fråga! Jag vet inte om det går, men klart att du ska fråga! Du kan ju förklara att du jobbar på jysk och hur ert system fungerar om dem nu dumförklarar.. men du, skit samma - F R Å G A !

2009-03-04 @ 16:49:41
URL: http://jasas.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0