Klockan är snart midnatt

Ninu: Ja inne i lägenheter låter det ju inte lika mycket. Med tanke på hur mycket dom stojar ute/i loftgången kan jag bara anta att dom låter minst lika mycket inne, och det hör man ju inte. Och ute är det ju okej att låta. Men att klampa och gapa just utanför där folk bor är inte okej. Suck, är man gammal nu? Haha!

Anneli: Okeeej..? Varg you say? Hah.

Jasas: Joo egentligen kan man ju säga till, men eftersom detta var första gången ville jag inte gå ut och "bråka". Samtidigt som jag inte vet riktigt om, och då vad, dom skulle få för sig att göra eftersom det är loftgång har vi ju köksfönstret och ytterdörren där dom springer och lätt skulle kunna banka/knacka vilket räcker för att göra mig paranoid (och bli paraonid över tanken att det kan hända, hah) men fortsätter det så får vi ju säga till.
Och visst går det att bli arg på TV:n, haha! Som jag gapat ibland både positivt och negativt. Om det jag hejar på vinner eller förlorar, om nån jag verkligen trott satt säkert åkte ut eller nåt sånt. Oh yes, hah!





Nu är vi hemkomna från mamma. Klockan är egentligen snart midnatt, om man ser till hur många timmar jag får sova imorgon. Gäsp. Så det börjar väl bli natti natti, var tvugna att sätta oss en stund efter prommisen hem. Men nu går ögonen i kors och Scrubs ropar.

Everybody was kung fu fighting, hu ha. Biddibiddibipipi... Fast as lightning. Biddibiddibipipi...

Kommentarer
Postat av: ♥ Jasas

Men det är det som är grejen, man behöver inte bråka.. utan man kan bara öppna dörren och be dem ta det lite lugnare eller vad som. Man tjänar mer på att vara lugn, som vuxen, mot barn.



Okej, men jag skämtade iaf.

2009-03-29 @ 11:04:29
URL: http://jasas.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0