Jag får skylla mig själv för att det inte blev så

Emma: Man lägger till alla bloggar man följer och så kan man gå in där och varje gång nån uppdaterat ligger inlägget där, istället för att man har dom under favoriter och får gå in hela tiden och se om dom uppdaterat eller inte. Jättesmidigt tycker jag!

Jasas: Mjaa, är ju bara själva grejen att klicka och trycka sig in hos alla som är "så jobbigt", hah. Man blir så lat av Bloggkoll så man kan typ inte göra på nåt annat sätt sen, hehe.





Här sitter jag, och har gjort hela dagen. Eller ja, det blev inget Willys i alla fall. Det är tydligen jobbigt att handla mycket när man åker buss, och handlar man inte mycket är det ingen idé att åka. Tydligen.
Jaja, jag skrev det ju här så jag får väl skylla mig själv för att det inte blev så? Funderar på att ta en prommis upp till mamma sen, kunde vara gott att vara där en stund, och vara lite själv en stund.
Men det skrev jag inte, så det kan hända, hah.

Kommentarer
Postat av: Jasas.se

Jag har bara dem som jag har på mina favoriter på min sida som jag följer.. så jag har mitt egna bloglovin - bara det att jag klickar mig in och kanske möts av en ouppdaterad sida, men skit samma :D

2009-03-10 @ 15:34:14
URL: http://jasas.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0