Det där med mat...

Först måste jag säga att det var väldigt länge sen jag såg eller hörde 50 Cent's In Da Club, som dom då spelade nu på MTV (annars har jag inte tänkt på det, heh).


Jag tänkte som så att om/eftersom vi åker till Willys idag kunde jag ju skriva en matlista, så vi vet vad vi ska ha. Så man inte kommer hem med mat för två dagar, eller bara samma och så vill man inte äta det flera dagar i rad.
Dels har jag så dålig fantasi, så jag kommer inte direkt nånvart. Och dels så vet jag ju inte riktigt vad dom har. Så lite så vill jag bara åka dit och plocka på mig och hoppas på det bästa (eller tänka väl där?).

Har i alla fall skrivit upp dagarna som är kvar denna veckan, och för nästa vecka. Sen ska dom ju bara fyllas också, hah. Med mer än det vi redan bestämt för idag, kanske. Men vaaad?
Får dessutom skriva vad man kan ha: kassler, korv, kött, köttfärs, kyckling, övrigt. Och inte fisk nej, Oscar äter inte det. Och så får man utgå från det när man gör listan. Men ah, det är ju så mycket roligare att spela Sims!

Kommentarer
Postat av: ♥ Jasas

Jag fetdissar kyckling nu efter alla skriverier. Hua.

2009-03-31 @ 20:37:15
URL: http://jasas.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0