En bra ekvation

Marina: Tack, vad du är gulligt!
Och ja, det var meningen att det inte skulle gå och kommentera där. Behövde bara få ur mig lite.

Chathrine:Du får ju inte lämna tillbaka nåt som du har använt, men sen ångrar dig och bara inte vill ha (får du väl inte nånstans, med nåt?) där emot om man tar min mascara från igår som exempel, om jag använder den nu en vecka eller två och känner att den inte alls var för mig, så får jag lov att byta den till nån annan mascara (vet inte om lämna tillbaka är möjligt, har inte kommit på tal). Eller om det är hudkräm som inte passar min hud, så får jag byta.
Mascaran ligger på 249 löst, och det kan man ju få betala ute också. Sen har jag bara hört bra grejer om dom och att dom ska vara så bra så när jag väl köper nåt då så ska det väl vara ordentligt, hehe. Där får jag ju också en garanti på att allt funkar, jag kan få nytt när som helst och kan byta om det inte passar. En annan slags service, kan jag tycka.





Sängen plus Jenni plus tre avsnitt One Tree Hill plus två avsnitt Desperate Housewives plus ett avsnitt Grey's Anatomy. Nu vet ni vad jag ska göra denna grå dag. Eller ja, fyra timmar i alla fall.

Vad hittar ni på?

Kommentarer
Postat av: Anneli

Lovely! Nää, här händer ingenting.

2009-06-13 @ 13:44:15
Postat av: Jasas.se

Mys :) Jag ska börja göra mig iordning nu :D Tihihihiihihhi.

2009-06-13 @ 14:13:25
URL: http://jasas.se
Postat av: chathrine

Oj, sån dyr mascara har jag nog aldrig sett! Använd den väl. Min mascara som kostar 150 kr är skitbra! jag älskar den och kommer inte byta ut den. Kommer gråta floder om de tar bort den. haha.

Nej, var det jag tänkte. För ska det vara SÅ dyrt, så måste det ju vara ngn slags garanti. För jag har aldrig hört ngn som använder MK förr. Bara hört namnet. :)

2009-06-13 @ 15:44:38
Postat av: Anneli

Ny visningsbild? (Eller vad det heter) Cute, i vilket fall ;D

2009-06-13 @ 16:33:42
Postat av: Malin

Jag vill oxå se alla dom avsnitten!!!! Avundsjuk!!!

2009-06-14 @ 00:31:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0