Iih, iih, iih och jiiiippiiii!!

Anneli: Självklart menade jag två timmar för sent, haha! Har ändrat, dessutom.

Marina: Ja, helt plötsligt vart inte veckan lika lång!





Iih, har precis suttit och beställt min nya telefon!! Som jag längtat.

Det värsta är bara att det är en SonyEricsson och jag är ju vanligtvis ett troget Nokia fan. Men jag vill verkligen ha en vikbar telefon! Och så var vi och tittade på den här i söndags, och den verkade heeelt okej. Och dessutom kan man göra sitt eget skal, så jag ska ha snyggingbilden Oscar tog på sig i Polen.

Jaha, vilken telefon? SonyEricsson W508.


Det sjuka är att vi har räknat ut att det blir billigare för både mig och Oscar att köpa oss varsinn ny telefon, än att ha kvar de vi har idag. Vi kunde ha sänkt våra abonnemang hos 3 också, men Oscar har ju suktat efter sin mobil sen han köpte den han har idag, och jag är desperat efter en ny. Och vi vill inte ha 3 längre, Tele2 is the shiet!

Eftersom vi båda har varsitt abonnemang där nu, betalar vi 49 kronor var där, per månad. Idag har jag en mobilräkning på 300 kronor. När jag byter så blir det 49 kronor abonnemang + 150 kronor för telefonen. I bara 12 månader!

Oscar har idag en mobilräkning på 400-500 kronor. När han byter får han 49 kronor abonnemang + 200 kronor för telefonen, i 30 månader. Media Markt har sånt fiffigt erbjudande med 30 månaders räntefritt lån hos Handelsbanken genom dom, om man handlar för minst 5000. Och billigare än så kan man inte hitta hans telefon.

Som hittat och så jäkla gött att vi båda får nya telefoner, med Tele2 igen! Och att Oscar får sin efterlängtade mobil, Nokia N97. Happy, happy, happy! På fredag släpper socialiteten och vi säger hej till dom nya älsklingarna!

Kommentarer
Postat av: Hanna (at) Jasas.se

Härligt, jag har ju haft samma modell nu i 2 år, är mäkta stolt över mig själv :)

2009-06-30 @ 10:35:04
URL: http://jasas.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0