Tjejsnack #9

Fotografering

1. Framkallar du dina digitala foton?
Nej, det har jag aldrig gjort än så länge. Men jag hoppas och tror att jag kommer göra det den dagen när jag får barn då riktiga bilder är så mycket roligare att ha och att titta på. Eller om det är nåt annat stort och speciellt som händer.
2. Står du helst framför eller bakom kameran?
Just nu helst bakom men jag försöker lära mig att stå även framför och när jag trivs med mig själv hoppas jag att jag kommer vara mer framför. När jag var liten var jag en äkta linslus!
3. Vad fotograferar du mest?
Min lillebror eller landskap och sånt för att testa kameran. Fota en blomma med fokus på blomman och ofokus på gräset. Sen byter jag till ofokus på blomman och fokus på gräset, tycker sånt är så läckert.
4. Vilka kamera-egenskaper är viktigast för dig?
Att den inte tar suddiga bilder, hah! Ne men jag vet inte, jag vill inte ha en värsting kamera men inte heller nåt som är sämre än mobilen. Hyffsat liten och bekväm och ganska enkel. Gärna att man kan filma en snutt ibland.
5. Ett tillfälle då du önskar att du hade haft med dig kameran?
I vardagen då det händer saker man velat minnas senare, med en bild. Kan inte komma på nåt speciellt tillfälle men jag önskar också att jag/vi hade fotat mer under våra år tillsammans, för att minnas.


Kommentarer
Postat av: spider

sv. skönt att du är kvar hos mig. Puh! =)

2009-06-07 @ 20:34:19
URL: http://spiderchick.blogg.se/
Postat av: Linda

Hej inne och kikar på dina svar. Önskar dig en härlig dag nu//Linda

2009-06-10 @ 13:51:29
URL: http://www.blogg.mustica.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0