Rosa is so not me

Sou, nu är jag hemma och har haft ett mycket trevligt möte! Mycket riktigt var vi alla anställda samlade idag och det var väldigt kul får jag lov att säga! Vanligtvis är det ju dom fyra heltidsanställda, kanske jag om jag lyckats fjäska mig in. Dom två andra flickorna går ju i skola egentligen, men nu är det ju sommarlov! Wiihaa!

Så nu ska jag faktiskt gå och testa två klänningar jag köpte igår. En av dom ska få följa med till Umeå, en av dom ska få följa med ner till Lindex igen. Det roliga är att dels är det klänning, dels är dom riktigt, riktigt rosa. Ska bli spännande att höra vad mamma säger när hon får se den, hehe. Jag och rosa, och klänning, det hade hon aldrig väntat sig!

Men jag vill vara fin. Bröllop är ju lite speciellt. Och när jag berättade om klänningarna för Pernilla, och Oscars turkosa slips, sa hon bara "så ni ska matcha!" haha! Och lite så tänkte jag väl, ja. Så det syns att vi hör ihop, sa jag till Oscar, hah! Han trodde att det skulle göra det ändå. Men för att vara på en säkra sidan, liksom.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0