Morgongympa

Anneli: Då bör ju dom andra slutat också, men det var inte lika jobbiga slut som Grey's!!

Jasas: Lucas och Peyton gifte sig..! :D Hahaha jag förstååår att det blev tokigt om du missade det!
Och TACK för alla söta svar, KUK! Men jag måste fråga:kramdjur?

Marina: Tack, det samma till dig!





Ujuj, idag kom jag faktskt upp. Även fast jag drömde där när jag låg och snoozade, att vi var på gympa så vi slapp gå ut sen, haha! Allt för att slippa, verkligen.

Det var rätt sjukt. Jag var på jobbet med moster och hennes man. Varför vi åkte buss vet jag inte. Såg inte riktigt ut som det gör nu, men delvis. Lite mysko var det att hela butiken var röd, som en ladugård. Och när vi kom ner så var jag tvungen att titta posten, haha! Som vanligt, det gör jag alltid när jag går ner.

När jag kom in stod Carina i kassan. Gick fram och gav henne posten och sa "Hej chefen!" och fick till svar "Hej chefen!" och skrattade och sa att HON kan ju inte säga så!

Minns inte vad vi gjorde mer, än åt. Eller ja, Sture skulle äta. Mamma hade kommit men hon kunde inte äta för det var potatis och köttbullar i sås. Det roliga var att Sture hade bara en enda stor potatis på sin tallrik, och vätade på köttbullar. Jysk försöker härma Ikea, kanske?

Sen helt plötsligt, i/på/vid jobbet var det dags för gympan, för mig och Oscar. Kände inte igen hon som instruerade, som tur var. Gympa, dans och nåt mer var det, minns inte vad.

Men tydligen hade man dans tre eller fyra dagar i veckan, det andra dom övriga dagarna och så lite gympa efter varje lektion. Men hon var så jobbig för hon stutsade runt och viftade och hade sig, så vi hann liksom inte med. Jätte mysko. Och så skällde hon på Oscar också, hah!

Vi typ snurrade runt, över govet. Så jag hamnade på hans plats, men snurrade vidare till min sen. Men när han stod på min så "småprang"/tippade han till sin, och då blev hon så sur, hah!

Och så konstigt att vi var i en sån minimal lokal. Det var speglar längs ena långsidan, sen var det kanske tre-fyra meter från den väggen till att en läktare började. Och det var inte många meter åt andra hållet som vi hade heller, så vi lite fick akta oss för att inte hoppa på varandra. Så mysko!

Kommentarer
Postat av: Hanna (at) Jasas.se

..tajt, haha :D



Jaaa.. gosedjur :D

2009-06-16 @ 02:46:24
URL: http://jasas.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0