Jii-jobb-haa!

Anneli: Jodå, när jag väl somnade så sov jag gott hela natten, tack!

Chathrine: Håller bara med. Skrämmande och sjukt.

Hanna: Jaa, när Oscar är med är det mys, hah! Men vi får se, blir det så blir det!





Ohh, idag har varit en dag! Vaknade lite senare än vad jag tänkt, typ två timmar. Låg sen kvar i sängen en timme till tills Carina SMS:ade och frågade om jag kunde komma in, typ nu. Duschade och åt innan jag drog iväg och dagen har varit helt grym verkligen! Vi har sålt som aldrig förr och kunderna har strömmat in.

"Parasoll!" har det låtit hela dagen, hah! Hoppas det fortsätter så imorgon, problemet är väl bara att det börjar ta slut så finns inte vad dom vill ha så blir det inget. Eller inte just den dagen. Men vi får hoppas att alla inte har samma smak och vill ha samma.

Blir en lika lång, tänkte jag skriva, fast litet längre dag imorgon. Idag var jag där lite före 13 och imorgon börjar jag 12. En buss tidigare. Och så stängning då. Vilket är gött som attans eftersom Oscar är hos sin pappa utan mottagning så jag sitter inte och längtar efter SMS hela dagen. På onsdag ska han till sin mamma, med mottagning!

Så snart är han hemma igen. Imorgon jobbar jag, på onsdag kan vi messa och jag ska städa och så, torsdag kan jag hälsa på farmor eller nån annan dag och fredag ska jag hämta Anton på fritids och ha maten klar när mamma och Anders kommer så vi hämtar Oscar sen.

Wiihaa, veckan kommer gå som smoooort!

Kommentarer
Postat av: Anneli

Två timmar senare än tänkt menar du? Annars får jag inte ihop hur du lyckades vara på jobbet kl. 13 ;)

Ah, då borde veckan gå ganska snabbt :D

2009-06-29 @ 22:03:32
Postat av: Marina

gott.. :)

det hade du räknat ut bra =)

2009-06-29 @ 22:25:33
URL: http://marina-tjejen.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0