Inte alltid

Ahh, jag måste bara dela med min om den underbara sidan vi här hemma kallar för Inte alltid, men som egentligen heter Kunden har (inte alltid) rätt. Ni kan ju gissa vad den handlar om.

Medans jag varit borta har ett så sjukt inlägg kommit upp, Oscars kommentar var "Ja, det är därför jag inte jobbar med sånt!" och det kan jag förstå. Kika in och kolla, och bläddra bakåt för det finns massa roliga händelser och konversationer, ibland undrar man hur vissa människor kan få gå lösa, haha!

Kommentarer
Postat av: Anneli

Varför kommenterade jag bara ett inlägg här igår? Jo, för jag klickade på länken och fastnade på den sidan i säkert en timma! ;p

Just den var väl inte så extrem, jag hade nog också förutsatt att min nya dator hade inbyggda högtalare. Det har vår, men vi har köpt till externa för bättre ljud. Däremot tyckte jag en annan var så "söt", en man som kommer tillbaka med en skrivare och är förbannad för att den inte har något fack för installations-cd:n ;)

Nog får man sig ett gott skratt, men med just moderna, tekniska prylar får man nog vara lite ödmjuk ändå, vi är uppvuxna i en annan generation än de som är mycket äldre så det är inte konstigt att de inte har full koll.

2009-06-22 @ 13:28:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0