Good news!

Ne men se goddag. Eller kväll. Jag vet inte riktigt vad vi har? Varmt, i vilket fall. Eller ja, i lägenheten är det väl egentligen kallt/svalt men jag känner mig som ett element. Nåt som ska hämtas i kylen eller frysen? Jag fixar!

Kollade tempen förut, bara för att. Jag sa till Oscar att än är jag nog inte påväg att dö, 36.4 är ju inte så farligt. Men nu på kvällen började den klättra upp till 37.1 men det är la så när det blir kväll?

Jag ligger inte för döden då i alla fall. Även om huvudet och bihålorna hade vart en anledning ensamt för att ta språnget över en bro. Men halsen har gett med sig, lite hosta och täppt nånstans bakom näsan, för den är andningsbar igen.

Så är läget, helt enkelt. Hoppas ni alla kände stenen som lättade nu när ni vet att jag högst troligt kommer repa mig, förhoppningsvis inom en snar framtid. Nu orkar jag inte vara ynklig och grinig längre.

Har gjort mitt på internet för ikväll, så nu ska jag spela tills jag däckar eller Oscar kommer på att det är läggdags. Så jag säger god natt i förväg (Hanna, blink blink) och hoppas ni sover gott!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Härligt att höra att du snart är på benen igen! :D Sov så gott!

2009-06-24 @ 21:51:10
Postat av: Marina

gott att du mår bättre!

nattiskram!

2009-06-24 @ 22:20:39
URL: http://marina-tjejen.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0