Fullt upp på schemat

Jasas: Aww, men det går bra med grattis i efterskott också, så klart! Haha pusse-läppar? Har jag sånna? Mjaa, pussas är ju gott så det är ju bra!
Ja alltså boken hette ju Kärleksmysteriet. Och han kunde inte riktigt läsa det så jag försökte hjälpa och sa "Det börjar på sch..." och då sa han ju kex, fast på götebrogska så det blev scheks. Och så tänkte alla så snuskigt så dom tyckte han sa sexmysteriet :p All clear? :D
Jaa, det kommer bli en praa helg med fullt upp och massa kul! Sjääälvklart uppdaterar jag här sen, iih!

Anneli: Ne det var bara stort och vitt. Får gå in och kolla igen, suck på blogg.se.





Böh, jag är så trött. Var riktigt segt att komma upp i morse men det gjorde vi och nu har vi njutit av en goo frukost. Ska sätta mig här och ta det lite lugnt innan jag hoppar in i duschen. Ja, går gör jag nog.

Sen lär dagen börja rulla på. Vi ska ner och handla inför veckans mat. Vi gjorde matlista igår så lite behövde vi handla inför veckan. Vi ska också ta oss ner till Ica och hämta Korvas paket, när det väl kommit, och fylla på busskort inför helgen. Och så köpa nån present till Puttiritha på lördag.

Och sen då? Är dagen över? Oh no, don't think so. Då ska vi upp till mamma och försöka hinna installera spel och dosa som vi köpt, så det är klart tills sjuåringen kommer hem och kan testa.

Efter det, och alla promenader, är det dags att gå hem och tacka föra dagen som varit.

Kommentarer
Postat av: Marina

ha en bra dag kraaaaam

2009-06-04 @ 11:12:51
Postat av: Jasas.se

Ojojoj, en fullt planerad dag. Gott :)



Men jaaaaha, NU fattade jag :D Hahah!

2009-06-04 @ 16:45:48
URL: http://jasas.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0