En nyanställd

Det är så roligt, när jag inte jobbat på länge så drömmer jag bara om jobbet känns det som. På natten då. Denna veckan vet jag att minst två nätter har jag på nåt sätt spenderat på eller med Jysk.
Till exempel natten mellan torsdag och fredag:


Jag jobbade med Malin W och Filip (som dessutom inte jobbar hos oss längre, utan i en annan butik). Jag stod i kassan medans Malin och Filip gick och tog emot leveransen som kom. Lite konstigt för det var fredag, som det var igår, och vi har leverans på måndagar. Men jaja, tänkte jag.

Så kommer Malin in, tätt följd av Filip som frågar vad Oscar gör idag. Inte vet jag, svarar jag. Filip blir lite sur och frågar om han är hemma dååå? Jaa, det antar jag väl... Då vill han att jag ska ringa honom och be honom komma hit (eller ja, dit då) för pallen var så stor. Han använde nåt annat ord, men det minns jag inte.

Innan jag ringde så tänkte jag att jag skulle säga att han kunde ta på sig en tröja och komma, för vi hade ju skjortor här. Och så tänkte jag på hur han såg ut i skjorta (grr, för övrigt) och så vart det slut. Hah!

Kommentarer
Postat av: Hanna (at) Jasas.se

HAHA, det är fantastiskt med drömmar. Jag fattar inte hur fan man får ihop allt i dem, ibland. Men här ovan lyckades du ju rejält, hahaha :D

2009-06-28 @ 23:28:04
URL: http://jasas.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0