Det är ju helt sjukt!

Hur kan man glömma sitt barn, i bilen, när det är dövarmt ute?

Igår läste jag i Aftonbladet, om en pappa som glömt sin dotter i bilen medans han var på jobbet. Ingen som reagerade förrän mamman skulle hämta henne på dagis, och då kom han på att hon suttit där hela dagen.

Och i morse skickade Oscar en länk till GT om ett par som glömt sin en veckas gamla son i bilen medans dom skulle handla. Som tur var blev han räddad, till skillnad från den danska flickan i Aftonbladet.


Så till artikeln skriver GT en liten checklista vad man ska göra - för att inte glömma sitt barn i bilen när det är stekhett ute!! Lämna ett gosedjur i framsätet, lägg nåt viktigt som plånbok eller matlåda i baksätet och be den som ska ha hand om barnet ringa om den inte kommer dit i avtalad tid.

Men jag förstår ändå inte, hur kan man glömma sitt barn? Oavsett om det är varmt eller kallt. Hur kan man glömma sitt barn? Oavsett om det är i en bil eller inomhus? Hur kan man glömma sitt barn?

Kommentarer
Postat av: Marina

det är ofattbart.........

2009-06-27 @ 12:09:20
URL: http://marina-tjejen.blogspot.com/
Postat av: Anneli

Jag vet inte... vad ska man säga..?

2009-06-27 @ 14:07:24
Postat av: Hanna (at) Jasas.se

Du.. jag skulle ALDRIG kunna glömma Mio i baksätet! Jag tittar t.om bak till hans bilstol när han inte är med. BARA FÖR ATT. Det går av rutin. Sjukt är det! Fy fan!

2009-06-28 @ 23:29:47
URL: http://jasas.se
Postat av: chathrine

Såna skulle inte ha barn! Man lämnar ALDRIG sitt barn i bilen, såvida man inte sitter där själv korta stunder ( i stillastående bil). Barnmisshandel att låta barnet vara kvar i bilen själv. Fryser/kokar de inte ihjäl så kan ju handbromsen lossna t ex..eller ngn kan köra in i en stillastående bil. Lite vett i skallen borde man ju ha!

Det är så j-a lätt att ta koppla loss bilbarnstolen och bära in den ELLER lyfta ur barnet och lägga det hemma om 'det' skulle sova. Lathet kallar jag det för.

Nej USCH! Detsamma gäller folk som måste ha hundar med sig! Hunden mår inte dåligt av att vara hemma själv ett par timmar, medans man storhandlar.

2009-06-29 @ 13:42:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0