Dagen tog faktiskt slut

Marina: Ja eller hur, åt det hållet får man gärna överraskningar gällande pengar, haha!

Jasas: Hehe ja, det är ju inget att tacka nej till. Jag har inte heller riktigt fattat att det är sommar. Eller lite kanske, men det känns som att verkligen alla tycker att hösten står runt hörnet, så det känns nästan som sommaren är över!

Anneli: Hahaha jaa, lika sjuka!





Mamma mia vad trött jag är! Kommer somna riktigt gott ikväll kan jag lova. Eller hoppas i alla fall.

Det blev aningens tokigt idag. Jag messade med mamma förut ifall dom skulle handla och så idag, så jag visste när vi skulle gå upp så vi inte beöhövde vänta hela dagen där uppe. Vi bestämde när vi skulle gå och sådär och så fick jag ett mess sen "Jag glömde fotbollen!!" så då blev det change of plans.

Vi gick upp och var klara tills fotbollen började. Problemet var att mamma var sen så dom var inte där i tid tills det började. Och eftersom vi redan var uppe var det omöjligt för oss att ta upp honom, är ju 30 minuter promenad både upp och ner. Så dom skulle skynda sig.

Jag ringde sen och frågade om det inte var nån kvar på skolan som skulle till fotbollen, som kunde ta med honom. Men det var det inte. Sen ringde mamma och frågade om jag kunde ringa en klasskompis som bor på vägen förbi skolan och som skulle till fotbollen, så ingen annan behövde ta omvägen, men dom svarade inte.

Dom kom till slut i alla fall och han hade kul på träningen. Jag frågade om han skulle gå med oss eller åka med Anders och han svarade gå och pep iväg. Väl hemma undrade han varför det stod ett paket på matbordet. Alla spelade dumma, haha! Så fick han läst att det var till honom ändå.

Vi åt och han duschade innan han öppnade. Lite besviken blev han allt när han öppnade och hittade en dosa, men inget tillhörande spel. Oscar kom på idén att köpa en kontroll till datorn för dom spelen Anton spelar mest är så dåligt omgjorda till dator/tangenter så det skulle underlätta. Men det var kul sen när han kunde spela på datorn.

Nu ska jag fundera på om jag orkar ställa mig och göra sallad att ha med som lunch imorgon, eller om jag ska ta nåt som finns i frysen redan. Blev inte att vi åt det igår eller idag men jag är så sugen på det. Kycklingsallad med couscous. Men det blir nog matlåda, tror jag. Trött som ett as är jag faktiskt.

Kommentarer
Postat av: Jasas.se

Det är väl härligt med barns ärlighet? Fullkomligt avgudar den :D



Hoppas du naninanar gott nu då(?).

2009-06-04 @ 22:43:09
URL: http://jasas.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0