It's about time

Anneli: Haha ja, varför inte? Då kanske den andre svarar "Jaha, jag äter inte ärtsoppa för att Jenni sagt att det inte är nåt att ha!" Hah, vem vet?
Mja, när man jobbar är det väl rätt bra att veta dagarna, ifall nån frågar idag hur vi har öppet imorgon så jag inte slänger ur mig 10-19 som vardagar, men egentligen är det bara 10-16. Men annars, nej vad ska man med dagar till? Haha!

Ann-Sophie
: Haha tack, dom på Jysk är såna modeoffer, det är ju så stilfulla och snygga kläder vi får, hah!

Jasas: Ja, nu får vi ju vänta och se vad röntgen säger, så får vi se vad hon ska göra.
Ja absolut! Gick ju för två dagar och hellre det så man inte känner hur allt la sig där man inte vill ha det, hah!
Haha ja som sagt så är dom ju så väldigt fina våra skjortor. Bör varit hemma i köket, tror nämligen Oscar fotade.





Goddie murgon!

Somnade så gott igår. Låg tvärs över sängen med huvudet på Oscars mage. Han kliade/krafsade på min rygg och det var bara så mysigt. Sen hade han tydligen sagt åt mig att lägga mig riktigt när han skulle sova. Jag hade lyckats få av mig mina glasögon, men det har jag inget minne av. Gott har jag sovit, i vilket fall.

Nu sitter jag väntar på att vakna till och säga PANG i energi så jag orkar ytterligare en dag med chefen. Även om hon var rätt lugn och snäll igår. Hon har ju annars tusen projekt på gång samtidgt och så ska det ske smack, smack, smack. Sakerna blir ju gjorda i alla fall, och vi fick trots allt mycket gjort igår också.

Har precis duscat och kollat Facebook så snart är det frukosttime. Sen är det bara idag och helgen kvar. På måndag är det en tripp till Ullared inplanerad, om allt klaffar. Sen jobbar jag tisdag-torsdag och får jag medicin på tisdag så ska vi på dop fredag-måndag. Vart tog tiden vägen liksom? Fem veckor är ju ingenting.

Nepp nepp, nu får det bli igång här. Hoppas ni har en bra dag så får vi se om det blir nån mer bloggning idag. Ni vet ju var ni hittar mig i alla fall: på jobbet! Ha en bra en!

Kommentarer
Postat av: JASAS.se

Vad fint kök ni har :D Schratsch på ryggen is the best!

2009-08-01 @ 05:04:50
URL: http://jasas.se
Postat av: Emma

fan va alla åker till ullared då.. jag då? =(

2009-08-01 @ 14:30:08
URL: http://emmalajnens.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0