Nytt jobb

Jasas: Kanske för att jag dricker det så extremt sällan? Om jag inte kommer igång på jobbet eller sällskapsdricker så blir det iprincip inget. Men jag tycker det är rätt gott på morgonen, på jobbet så. Mysigt, på nå vis.





Oj så trött jag är. Orkar inte skriva så värst möe. Sitter just nu och messar med mamma som är på väg hem. Dom har varit på Kålmorden (orkar stavas?). Åkte i måndags, var där igår och idag och nu är dom snart hemma.

Har dessutom gått över 12000 steg idag så nu behöver jag inte gå nå extra ikväll, haha! På fredag, när jag är ledig, har vi planerat att gå till pappa så då blir det ju några steg fram och tillbaka där.

Blev en hel del jobb på lagret idag, och det var gott. Blev bara en halv pall datastolar som jag och Rebecca hjälptes åt med så det gick bra. Hon gav dom till mig och jag la upp dom på hyllan. Och så lämna ut varor och sånt. Gott!

Hade min kropp varit som den borde efter 20 år så hade jag lätt slängt ur vår lageransvarige och tagit hans jobb. Det är verkligen ett jobb jag hade kunnat tänka mig. Hade varit galet kul!

Ne, dags att strutt runt på intrenätet och se vad som hänt där innan vi ska nana. En halvtimme-timme kvar, hah! Jag har blivit sån pensionär, fast nä antingen sover dom sen två timmar tillbaka, eller om två timmar.

Kommentarer
Postat av: j a s a s . s e

Aaaahw, på så vis! Har liksom aldrig sett dig kriva "sitter här med en kopp kaffe" osv, det är nog därför!!



Hur är din kropp efter att DU levt i 2O år? :C Så hemskt.. kul att få vara i lagret lite iaf :D

2009-07-22 @ 21:22:11
URL: http://jasas.se
Postat av: Anonym

kolmården ;)

2009-07-23 @ 11:43:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0