Nu kör vi!

Jasas: Haha fan vilken timeing vi har på allt då! Suuukt.

Tina: Ja han ska vara glad att vi inte skulle steka nåt precis, hah!

Anneli: Jo tack, på tisdag. Hrm.

Ann-Sophie: Hah! Man tackar, eller ja. Haha!





Vad det händer grejer, men blogg.se har inte velat vara på min sida (peppar peppar så har det dock funkat bättre under en lång tid nu, för mig i alla fall) sen igår när vi kom hem, så det vet ni inget om. Det som hänt, alltså.

Igår eftermiddag, kan man nog kalla det, ringde mamma och sa att dom bara skulle handla lite, och undrade om vi skulle följa med upp och grilla lite. Det tackar man väl inte nej till så vi hoppade i anständiga kläder och gjorde oss lite mer presentabla, och gick och mötte dom. Blev lite väntan men till slut kom vid dit.

Först var vi tveksamma till att grilla för det verkade bli regn, men vi chansade och visst katten blev det en så otroligt fin kväll och vi satt ute tills jag började hacka tänder. Då, saknar man att ha en egen uteplats.

Vi hamnade vid datror och spelade lite diverse spel. Ibland bara jag med dom andra som tittade på, ibland turades vi om. Det blev läggdags för Anton och han sa nåt i stil med "God natt, hej då, nu ska ni gå" och vi skrattade. Inte för första eller sista gången, men det får vi nog ta i ett annat inlägg.

Vi blev i alla fall kvar, mamma kom tillbaka när han somnat, sen spelade vi lite mer. Vid 00.30 eller så, blev mamma trött så vi sa att det var dags att komma hem. 2.30 hann den nog bli innan vi kom i säng i morse.

Nu, sitter jag och väntar. Vi ska möta dom på McDonald's för att ta med oss lite frukost. Vi handlade igår det vi behövde (typ bröd och smör) och glömde det där uppe. Sen ska vi till sjukhuset. Mamma ska röntga sin fot som hon haltat på i flera veckor. Sen ska vi vuxna sköta bankärenden. Ojoj.

Så ja, dagen gick igår och idag lär den göra det samma. Får väl se när vi kommer hem och vad vi hinner, för sen ska vi ju till pappa också i eftermiddag. Men, jag lever och tänker på er. Eller nåt. Ibland i alla fall.


Ha en dunderbra dag, allesammen!

Kommentarer
Postat av: j a s a s . s e

Vad mysigt ni haft det :D Men vad är det med din motis fot?? :C Vad skumt :(

2009-07-29 @ 11:52:37
URL: http://jasas.se
Postat av: Anneli

Nästa tisdag? Tsss...

Ja, ibland saknar man en egen uteplats. Balkong i all ära, men den är liksom lite i minsta laget :p

2009-07-29 @ 11:57:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0