Jag avlurade hjärnan

Jasas: Jag tycker inte det jobbigt med linser för det är en sån befrielse att slippa ha glasögon. Många gånger önskar jag att jag hade sånna som sitter i en månad, istället för att plocka i varje morgon och ut varje kväll. Men annars så är det ju ingen skillnad (beroende på person till person, så klart) än att inte ha det.
När jag var hos optikern första gången och testade linser så bara gapade jag och visste inte vart jag skulle ta vägen. Jag SÅG, och långt, och utan glasögon! Det var bara så häftigt! Så även om man vissar morgnar önskar att dom hoppade i själva, och vissa kvällar att dom hoppade ut själva, så skulle jag inte byta bort det mot glasögon all the time. Det är helt klart värt lite bröt. Ahh, du förstår, nu maler jag på.

Anneli: Ja det blev ju liksom inrutat; två, fyra eller åtta timmar och bara klockan 11, hehe.





Jag kan inte sova, hade varit lätt att skriva här. Ja, det var lätt också.

Ska sanningen fram så har jag nog inte försökt ordentligt. Trots att jag har att göra imorgon och att klockan står på rigning klockan 8 imorgon bitti. Men jag vet inte vad det är men jag "vill" inte sova.

Får försöka titta mig trött på Desperate Housewives och somna så dagen blir så bra som tänkt imorgon. Hoppas ni andra sover gott och får en bra dag. God natt och god morgon, thank you!

Kommentarer
Postat av: Anneli

Blaj, då hade jag ju vågat skicka ett sms igår kväll vid 23.30, men jag tänkte att du ska ju upp och jobba, inte supertidigt, men vill kanske upp i tid ändå, och då i säng i tid såklart. Där ser man, vad fel jag hade :p Hoppas du har en bra dag idag och att dagen flyger fram så det snart är fredag!

2009-07-02 @ 10:31:08
Postat av: Hanna (at) Jasas.se

På så vis :)

2009-07-02 @ 11:15:53
URL: http://jasas.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0