Ja, ni läste rätt: vin!

Förstår ni att jag har mycket att säga nu eller? Haha! Inlägg efter inlägg. Stackars Oscar som jag tjatar hål i huvudet på, slänger iväg massa SMS till mamma och bloggar som en tok. Jag säger då det!

Funderar på att sätta mig med ett glas vin farmor (varför skrev jag farmor? framför, menade jag så klart) TV:n en stund innan det är natti natti. För att det är gott. Ja, jag ska dricka vin. I lördags hade Magnus köpt nåt gott vin och jag tyckte till och med att det var gott, så vi fick med det som var kvar att ta hem. Men vi dricker ju aldrig! Och jag har hört att vuxna kommer hem och sätter sig på kvällen med ett glas vi och kopplar av.

Och jag är ju vuxen, enligt allt och alla. Jag ska bara sluta blogga först, så svårt att skriva med ett vinglas i handen. Och det ser så tjusigt ut, när man håller det. Det var nåt mer jag tänkte på, men det har jag glömt!

Kommentarer
Postat av: Anneli

Vad sofistikerat det låter ;) Jag tycker inte vin är jättegott, men det går ibland. Är väl mest för sällskapets skull jag tar mig en smutt. Iofs ska ju rött vin vara bra för hjärtat, så det kan vara en anledning också ;)

2009-07-07 @ 21:47:22
Postat av: Hanna (at) jasas.se

Men blir det en vana att ta ett glas vin VARJE gång efter jobb så hojta till.. för isf är det inte riktigt normalt :P



Lustigt att du skrev farmor, hahaha.

2009-07-07 @ 23:59:47
URL: http://jasas.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0