Hälsjukan

Anneli: Haha ja du kan ju gissa om jag blev generad efteråt? :p "Va? Hihi, ne? Jasså? Oj, haha. Jaha? Nee?" gick jag ett bra tag efter, haha!

Jasas: Jag har ju stängt av min radar för länge sen, hah! Björn också. Folk får väl flirta om dom vill men jag tänker inte ens tanken, jag är bara trevlig!





Nån som hörttalas om den? Så sjukt, för ett par veckor sen precis innan Patrik skulle gå på semester, så fick han sjukskriva sig dom sista dagarna för han hade så ont i hälen. Visste inte riktigt vad det var, men ont gjorde det.

I veckan nu så skojade Pernilla om att nu när hon jobbar sin sista dag idag innan semestern, så har hon börjat få ont i sin häl. Förutom att jag är ledig idag så ska jag ju inte ha semester, men jag vaknade och hade skitont i min häl idag!

När jag sa det till Oscar var hans kommentar "Ni kanske inte har ett bra golv och dåliga skor (dooh)" men jag tycker det är konstigt att det kommer nu, alla på en gång, och jag som inte varit där så mycket det senaste.

Jaja, känns bättre nu i vilket fall, så jag ska väl överleva det här också. Nu ska vi dessutom bege oss mot handlingen snart, lite efter i schemat men så är jag ju ledig också. Vad gör det då?

Kommentarer
Postat av: Anneli

Jag får nog ändå hålla med Oscars teori. Ibland kan man kanske vänja sig vid belastningen, men du som inte varit där lika mycket det sista kanske inte "tål" lika mycket som innan... Nej jag vet inte, hoppas det går över iaf!

2009-07-24 @ 12:20:32
Postat av: j a s a s . s e

Vilket konstigt ställe att få ont i. Men du, jag tycker ni ska begära att få bra skor att jobba i. Såna som kostar lite mer och som är gjorda för att stå i länge!



Jaaa, klart man inte bryr sig om folk som flirtar. Men att man inte SER eller MÄRKER det, det är en annan femma. Hahahaha!

2009-07-24 @ 15:32:34
URL: http://jasas.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0