Det gåt framåt

Jasas: Jo det är sant, men jag tror han gjorde sig till eftersom det var han som bad att jag skulle fota och lägga ut här, haha! För sån såg han inte ut när jag tittade på honom! Och kladdkakan hade jag i kylen i minst en timme, kanske två? Får väl ställa in den igen och se om det blir bättre till fredag.
Jag har strösocker runt! Blir inte alls lika sött och sliskigt som pärlsocker, tycker jag.

Chathrine: Haha ja lite lätt kalasande kan man säga, bra övning tills när vi har kalas på riktigt om en månad drygt! Havregrynen gör ju även bollarna så mättande så man orkar inte äta så många, det är perfekt haha!

Anonym: Jajjemen, det var smarrigt!!

Marina: Ja visst har han det bra? En egen deltids-hemmafru ibland! Och du: välkommen tillbaka!! Har varit lite tomt utan dina kommentarer, tihi! Har allt märkts att du inte varit här.





Det blev Hannas senaps kyckling idag (igen).
Var liksom det jag hade hemma att ha till kyckling. Hade ju redan tatt fram filéer och sen behövs ju bara ost, senap och creme fraise. Så lätt och gott, perfekt! Och så gjorde jag en mega sallad så jag har till idag och två dagar på jobbet (och kanske middag nån dag till). Göttans.

Oscar undrade vad jag skulle med alla grönsakerna till. Ehh, äta? Vad gör du med dina? Förresten, don't tell me!

Men nu, mina gurgel monster, är maten klar!
Ska bara få Oscar att hämta hit kycklingen och ladda in vad vi ska titta på. Och det går framåt, det gör det. Eller lite bakåt. Typ två steg fram och ett tillbaka.

Kommentarer
Postat av: Jasas

Oh så gott - måste göra den kycklingen någon dag :)))

2009-01-15 @ 06:40:51
URL: http://jasas.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0