Tjoho, tjoho, TJOHO!!!

Marina: Och det var det - massor!!

Jasas: Haha men jag är feg, och Oscar är ännu fegare, och det är SÅ gott så här också!





Imorgon kan jag tanka Desperate Housewives, tjoho! På tisdag kan jag tanka One Tree Hill, tjoho! Och så kommer det andra igång så smått och bäst av allt: 22:e kan man tanka Lost igen! Det har ju legat på is i bara... Minst året. Göttans när det kommer igång igen!

Och maten blev lika smarrig som alltid (eller i alla fall den gången vi gjort det innan). Varsinn portion och en påfyllning till Oscar och fyra matlådor och sen var det schlutt. Gjorde faktiskt två formar, en liten och en lite större så det blev en del. Och jag kommer sakna mitt svalskåp den dagen vi får hit fastighetsskötaren som fixar ytterdörren så man inte kan ställa den varma maten på svalning ute i hallen.

Nu ska jag göra ett litet bild-inlägg och sen njuta av ytterligare inlägg från Hannaaa som bara spottat ut inlägg idag, haha! Så kul med massa inlägg, som förr nästan. Känns som varje gång jag uppdaterat har ett nytt inlägg väntat, och så blir man lite mera TJIHO!

Kommentarer
Postat av: chathrine

Mat som ska frysas/göras matlådor av ska in i kylen omedelbart. Gör man som förr och lät det svalna sakta så hinner bakterier frodas. Det fick jag lära mig på livsmedelshygienen :) Sedan gör man så på äldrevården med. Allt tillagas och sedan in i frys fort som attans eftersom att pensionärer är extra känsliga för bakterier och virus.

2009-01-05 @ 00:43:55
Postat av: Jasas

TACK för att du tycker det är så roligt när jag uppdaterar :D

2009-01-05 @ 09:03:41
URL: http://jasas.se
Postat av: Jasas

Men ni borde göra en liten hörna iaf med ananas + kokos :P

2009-01-05 @ 09:04:19
URL: http://jasas.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0