Sova som en prinsessa

Jaha, jag kanske skulle skriva ett inlägg också?
Dagen blev i alla fall SKIT bra! Även om den inte är slut än, men ändå. Vi gick i 35 minuter till mamma. Så raskt vi orkade/kunde. Går hellre lite saktare för att orka hålla samma takt hela vägen än springer några meter och slöar resten. Sen gick vi runt sjönt, tog runt 55 minuter i också rätt rasktakt men där var det inte lika bra underlag, om man nu ska ha nåt att skylla på, haha! Hemvägen tog väl runt 30 minuter den också, förmodligen längre men vi gick så långsamt där. Så säg två timmars promenad idag, GÖTT!

Och backen upp till mamma är rätt go.
Rätt brant och efter ett par steg hade jag gör ont i vaderna. Oscar frågade om vi skulle stanna och vila men jag sa bara nej, att det gör ont tyder ju på att muskler som inte är vana att anvädas är igång nu och det är ju bra! Så vi körde på. Satt inte ens fem minuter medans mamma gjorde sig i ordning och sen drog vi. Sen satt vi faktiskt runt 20 minuter hos mamma innan vi lunkade hem. Men det gjorde så ont i fötterna, haha. Dom är inte vana att gå så här mycket och långt. Men det var skönt, det gör vi absolut om!

Nu ska här ätas och drickas.
Sen ska vi städa och sådär. Funderar på att lägga mig i ett bad sen. Känns inte helt fel med en mör och go kropp, hehe. Och bädda rent i sängen så lägger man sig i goa lakan ikväll. Och lyxar till det med ett glas pulver sen, yee! Ne, som sagt dagen började skit bra och ser inte ut att bli sämre! Och, jag kommer sova som en prinsessa ikväll, haha!

Kommentarer
Postat av: Anneli

Saknar badkar måste jag säga. Blir för trångt att knö in ett här :( Härligt med nybäddat! Kanske ska jag äntligen bädda med de nya påslakanseten? ;D

2009-01-31 @ 16:45:28
URL: http://myspecialplace.blogg.se/
Postat av: Jasas

MEN så duktiga ni är! Bra tänkt där med vaderna!

Och att lägga sig NYBADAD i renbäddad säng är ju bara jippi!



Bada för mig med är du snäll! Tänk 'nu plaskar jag för Hanna', hahaha :D

2009-01-31 @ 18:02:33
URL: http://jasas.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0