Snabbis (typ)

Anneli: Hehe så bra, kände att jag änna "gick igång" där lite haha!





Okej Ica, jag fattar piken.
(Skulle för övrigt skrivit om det igår, men eftersom allt krånglade så NÄ) Vi gick in en snabbis (typ) när vi ändå var på Ica igår och skulle köpa busskort. För övrigt la vi 1170 kronor på busskort igår, kändes nice. En månad till oss båda. En hundring extra för att Oscar inte gör annat än åker in till stan (skulle kostat 30 kronor fram och tillbaka annars, dom ska in tre dagar denna veckan och ett antal nästa) med skolan och trots att man betalar en hög avgift så står inte dom för dom pengarna. Tycker jag faktiskt är dåligt. Dom enda som fick busskort var internatelever som sa att dom hade ont om pengar, det var ju gulligt.

Men åter till Ica då (svammel).
Så drog jag kortet för att kolla deras erbjudanden. Då har dom erbjudande att köpa storpack Nutrilett och sånna shakes, så jag tänkte att jag kan ju kolla vad det är och sådär. Har ju druckit det innan och funderat på att börja igen. Så ja, jag köpte det (Oscar skulle så klart jävlas om att det var så dyrt, tills jag räknade ut att en påse kostar 6 kronor, vilket en vanlig middag minst går på. Vanligt pris är 7 kronor per påse). Så nu ska jag se hur länge jag kan överleva med det. Bra att vi köpte världsgott pålägg bara så frukosten är än så länge fast, haha.

Så det nappade jag på.
Är så bra på sånt. Men, nåt dom tjatat och tjatat och tjatat på mig/oss om så länge jag kan minnas är barn! Ica vill verkligen att vi ska skaffa barn! Dom tror verkligen att dom kommer tjäna så mycket mer på oss med en kotte i huset. Igår hade vi då erbjudande på gröt (såndär med blå nalle på) och förra veckan var det våtservetter. Och så håller det på, med blöjor och massa annat bra att ha till den lille/-a. Tänk så överlyckliga dom på Ica kommer bli när dom ser en bulle i ugnen "Yeees, we did it!!" kommer dom skrika.

Okej, jag är trött.
Jag ska sluta innan jag babblat alldeles för mycket. Som alltid när jag är trött. Fråga bara Oscar. Igår när jag gick och la mig halvsov han åt det närmare hållet sov. När jag kom frågade jag om det och sa att det är ingen idé jag lägger mig då. Ne, för han ville inte att jag skulle väcka mig. Men jag la mig en stund ändå, lånade hans telefon och tjötade på MSN och kramades. Sen helt plötsligt säger han att han ska ha te! Då hade jag varit tyst länge, länge men efter han tjuvkikat började jag kommentera vad vi skrev. Frågade om jag väckte honom så blev han tyst.

Kommentarer
Postat av: Erika

TACK! värmer så gott i hjärtat att se alla era fina kommentarer. Sköt om dig!

2009-01-28 @ 08:26:35
URL: http://regndroppe.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0