Säng fortast möjligast!

Jasas: Så farligt är det inte på lagret, inte mycket som väger så fasligt mycket och då finns det vagnar och sådär. Annars får man bara be kunden hjälpa till. Det jag tycker är jobbigast på lagret är att hitta eftersom det inte funkar som det ska där just nu. Men jag lever och mår bra, har gått bra idag, tack för att du bryr dig, tih!

Anneli: Haha okej, då är det ju inte så farligt. Fast jag brukar störa mig om jag "försover" mig på lediga dagar också, om jag tänkt gå upp i tid. Men, då behövde man ju sova eller hur? Så egentligen var det bra?

Marina: Hehe tack, det hade jag minsann!





Japp, det har varit en bra dag.
Inte så krångliga kunder som igår och tack och lov inte lika mycket möbler, haha. Men en hel del ändå, och lite sängar och soffor och sådär men inte som igår.
Plus att de manliga kunderna över 25 år alltid måste bevisa sig så starka och inte tror att "en liten tjej" kan bära så då gör dom det, haha. Som jag skrev till Hanna är det inte mycket som är tungt och är det tungt rullar man det, nemas problemas!

Som sängar liksom.
Dom väger oftast ingenting, i de "vanliga" storlekarna (80-90) men dom är otympliga. Då tror många att man inte orkar bära, för det ser klumpigt ut. Men hade jag haft flera meter armar hade det vart lätt.
Men så kan det gå. Och jag är lika trött och go idag, haha! Men har haft det bra med tjejorna, och hann träffa Carina och Malin en snabbis på kvällen. Har vart en mysig och bra dag som ska avslutas med blogg och Let's Dance och säng fortast möjligast!

Kommentarer
Postat av: Marina

va bra att du haft det bra!:)

2009-01-16 @ 21:00:44
URL: http://marina-tjejen.blogspot.com/
Postat av: chathrine

haha, jag märkte samma sak då jag jobbade på Willys. Vi var endast kvinnor i personalen och en gång då jag stod och staplade fyllda dricka-backar så kom en man fram och sa att han var sååå impad och faktiskt lite rädd att handla "här" pga av alla starka kvinnor. :P Det första jobb jag fick efter att gått på jobb ef graviditet och utplånade magmuskler var att lyfta 6Okilos frukt kartonger. jag stod o gapade bara. 6Okg var och är mer än jag själv i vikt. Men efter ngn månad så hade jag fått muskler o lyfte dem lätt som en plätt. hehe.

2009-01-16 @ 23:04:29
URL: http://snovit.wordpress.com
Postat av: Jasas

Okej :P Det såg skitjobbigt ut sist vi var på Jysk för då hade det ju varit leveransdag.. HUA! Han hade att göra.. men sen verkar inte han trivas i lagre för han är oftast muppig och SER uttråkad ut - så därför har man väl tänkt att det inte är kul att jobba där...

2009-01-17 @ 06:04:06
URL: http://jasas.se
Postat av: Anneli

Eller är du Pippi Långstrump? :D

2009-01-17 @ 13:17:38
URL: http://myspecialplace.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0