Pigga till lite

Chathrine: Hah, låter ju som tjejen har lite problem då? Stackars kille...

Marina: Eller hur? Haha. Tack, ha en bra dag du också!





Ännu en måndagsmorgon.
Dom är lika mycket favorit som tvärt om. Skönt på ett sätt att veckan drar igång och snart är det helg och Oscar kommer till skolan. Men samtidigt är det alltid måndagar som är mest tveksamma - "blir det jobb eller blir det inte?". Man vet liksom aldrig säkert.

Kan bli ja lika mycket som nej.
Och båda är ju trevliga. Alltid kul att jobba och aldrig fel att vara hemma. Men eftersom det är leveransdag så vet man typ när leveransen kommit om jag behövs eller inte, heh. "Man får gärna komma när man vill" brukar det komma SMS då. Okaaj, be right there!

Men än är inte klockan så mycket.
Sängen lockar riktigt mycket. Vill, vill, vill! Men samtidigt är jag ändå uppe. Får väl ta mig in i duschen för att pigga till lite. Och luckra upp foten lite. Ska operera mig in och plocka ut nåt som tatt sig in igen. Suck. Varför ska det alltid fastna saker i mina fötter för?!

Kommentarer
Postat av: Marina

vad har du gjort med foten?

2009-01-26 @ 09:35:35
URL: http://marina-tjejen.blogspot.com/
Postat av: Jasas.se

Är det en spinga?

2009-01-26 @ 11:22:08
URL: http://jasas.se
Postat av: chathrine

haha, jo exets tjej verkar har lite konstiga tankar - fast vi har faktiskt pratat lite sedan nov. (efter 1O år liksom...) och hon vekar snäll...men å andra sidan kanske hon är artig bara och fortfande är svartsjuk på mig. Man ska ju hålla sina fiender närmast...

2009-01-26 @ 16:00:05
URL: http://snovit.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0