Jag lever och mår (rätt) bra

Jasas: Aw vad glad jag blir av dina kommentarer! Värmer så enormt, du är så bäst!! <3





Fy bubblan vad trött jag är!
Nana sängen snart, ett glas oboy först kanske. Så gott med oboy! Speciellt när man är helt trött och slut. Sicken dag! Malin ljög visst, Jessica började inte förrän 14 så jag och Carina hade fullt upp dom första timmarna och röjde på sen när vi blev fler. Dagen har bara flugit förbi och jag har haft så kul! JAMMI!

Dessutom har jag glömt nåt viktigt.
Jag har tankat både One Tree Hill och Desperate Housewives men inte sett det än? Men äh, tänkte jag. Jag ser om förra avsnittet igen! Haha, men det var ju så bra. Sitter och skrattar lika mycket nu som sist. Om inte mer, för nu skrattar jag innan det roliga och sen när det väl händer, haha!

Men imorgon ska jag lata mig.
Bara slöa och Oscar ska städa och baka, jäpp! Kladdkaka och negerbollar har jag beställt så det ska han få fixa till mig som är så gotte sugen! Haha, fniss. Ne, här blir inget skrivet när jag tittar så bäst att avsluta och släcka ner för att dricka oboy! Men, jag lever och mår (rätt) bra och återkommer imorgon!

Kommentarer
Postat av: Jasas.se

Så bra att du mår (rätt) bra :P Hoppas du mår (helt) bra idag! Fan vad mumsiga grejer du ger din mage - min får minsann nöja sig med.. apelsiner? HAH!



Tack vännen, men du.. VI är väl ändå bäst? :D <3

2009-01-22 @ 08:03:55
URL: http://jasas.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0