Hennes jättelätta hemtelefonnummer

Ann-Sophie: Gött att du är med här igen, haha! Haha, kan tänka mig at det har sinna fördelar också, att han är bannlyst från köket!
Absolut! Jag ska bygga en Anso-lägenhet en dag haha! Så kan du bo där!

Anneli: (Hah, låter som du talar av egen erfarenhet? <-- skrev det först, sen läste jag kommentaren igen) Haha ja vem vet? Fast kanske inte så extremt hoppas jag?

Anna: Ja det är hemskt och helt sjukt... Hu.





Okej, natten och dagen blev lite si sådär.
Jag somnade runt 4-tiden. Oscar förmodligen nån timme senare. Han var inte trött, han var inte trött och till slut bestämde jag att ne men vi stannar uppe hela natten då för att få nån räta på dygnet. Sådär bra, för vid 3 blev min kropp helt slut så jag var tvungen att lägga mig, och sen somnade jag till så klart. Det är ju så skönt att sova!!

Och när jag la mig, la han sig.
Så klockan 11 ringde Carina och väckte mig, haha! Då hade jag tre missade samtal och två meddelanden på telefonsvararen från henne. Sen hade hon ringt Malin som inte hade tid för hon hade full planerad dag idag. "Men ring hennes jättelätta hemtelefonnummer då?" och det sista Carina sa innan hon gick var att hon kunde det utantill, haha!

Så när jag satt med mobilen i örat ringde hon på hemtelefonen.
"Man får börja när man vill" - gosh. Så käckt med sånna dagar. Jessica skulle jobbat heldag men eftersom dom var två på plats så var det ingen panik med när jag kom, bara jag gick till stängning. Och det är ju klart. Så jag har gått igenom raderade varor (saker som utgår ur sortimentet, och sen går vidare till raderad) och känt mig duktig!

Nu, ska vi gå ner och köpa busskort.
I love ICA! Så skönt när dom har öppet till mitt i natta (kanske inte om man jobbar där dock) så vi som kommer hem sent hinner ner och handla också. Som i gamla lägenheten hade vi ju bara ett Tempo (och en Pressbyrå, om man ska ha busskort, men mat och grejer på Tempo) som stängde samtidigt som oss.

Så, nu vet ni vad jag haft för mig.
Vad har ni gjort idag? Har ni haft en bra dag?

Kommentarer
Postat av: Jasas.se

OJ oj! Ja Ica är underbart, haha.



Jag har haft en bra dag.



DU ÄR UTMANAD HOS MIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIG.

2009-01-27 @ 21:13:19
URL: http://jasas.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0