Change of plans

Jasas: Den gröna ramen runt måste försvinna innan man kan öppna dom, varför dom börjat med sånt nu.
Och TACK vad du är gullig! Nu blir jag lika varm som i mössan, tihi.

Anneli: Thank you! Hah! Jaa, tycker jag absolut du ska göra. Speciellt eftersom jag inte gör det, duttidu...





Change of plans.
Big change of plans! Vi satte oss och kollade på ett avsnitt 2½ Men och när det sista var kvar skulle vi (eller jag i alla fall, antar att Oscar tänkte samma) värma oss under en filt och la oss ner. OJ DÅ! Så gott vi sov i tre timmar, haha! Nån som blev trött och slut idag tro? Så ja, vi hade somnat gott ikväll. Men jag sov som en prinsessa på soffan?

Så, vi har inte gjort nåt.
Tänka sig? Inget städ. Inget sängklädesbyte. Inget bad. Inget nåt. Men jag överlever nog det också. Det är ju en dag imorgon också. För nu ska alla krafter jag har gå till att somna om en timme eller två. Så man inte snurrar om dygnet totalt, det är så lätt gjort annars. Annars får vi bara ta en runda till liksom?

Kommentarer
Postat av: Jasas

HAH, det är väl roligt då man gör värstingplanerar schottahejti och inget blir av? Men visst mår man lika bra för det :D Det är ju det morgondagar finns till för?



Ni måste varit extremt trötta om ni sov i TRE timmar? 30 minuter - 1 timme, då vilar man liksom. Men tre timmar i streck - då är man rejält nanig!

2009-01-31 @ 21:12:36
URL: http://jasas.se
Postat av: Anneli

Det blir inte alltid som man tänkt sig ;) Jag orkade aldrig bädda rent heller, så får väl se till att få det gjort sen. Hoppas du sover gott nu :D

2009-02-01 @ 00:55:21
URL: http://myspecialplace.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0