Vi köpte inget som inte stod på listan

Chathrine: Hehe låter bra, jag ska försöka att inte lyckas med det omöjliga - även om jag är känd för att göra det. Men ne, det ska nog gå bra, annars bjuder jag på McDonald's till hela bunten eller nåt. Man kan ju ha kalas där, kanske ska ringa och förboka, ifall ifall? Haha.

Anneli: Åh, du tycker det? Hmm, kanske skulle satsa på det då? Haha.





Jag tycker allt det är lite roligt.
Vi gick till Lidl och hittade det mesta där. Lämnade av det hemma och sen till Ica där vi hittade resten. Det balla är också att vi köpte inget som inte stod på listan, eller ja sånt jag glömt som vi pratat om. Jo, Oscar köpte baconsnacks på Lidl. Jag tänkte köpa geisha choklad, men nej.
Lär nog bli nog med gott i helgen ändå.

Ja, ialla fall, det roliga.
Vi kommer ut med tre papperskassar från Lidl med olika stuff och det gick på lite över 450 kronor. Sen går vi in på Ica, kommer ut med tre plastkassar (och Lidl har ju dessutom större papperskassar än till exempel Ica) och handlar för prick 500. Synd att Lidl inte har större sortiment.
På sånt vi behöver i alla fall.

Så nu ska jag sitta en liten stund.
Sen blire till att ge sig på smörgåstårtorna. Tror det kommer bli skit bra, ska se om jag kan få med mig kameran och dokumentera det hela. Ska bara döda den tryckande huvudvärken som hoppade på mig på Ica. Och få upp Oscar att fortsätta städa, suck. Det är inte kul.
Och jag vill inte imorgon.

Kommentarer
Postat av: Jasas.se

Ja det är sån skillnad. Som jag är ju så van att handla på Willy's och blir lika ledsen då jag ska betala på Ica :P

2009-02-21 @ 08:43:28
URL: http://jasas.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0