Varit här och gått

purplerain: Ne, vi är fruktansvärt bortskämda idag!





Nu har killarna varit här och gått.
Först kom en kille, vid 11.40. Då stängde jag av min dator för vi hade fått brev innan om att dom skulle bryta strömmen. Han grejade en liten stund och sa sen att en kollega skulle komma och installera den, men det blir nog snart för han var på undervåningen. Okej.

Zappade på tv:n, vad gör man annars?
Började fundera på om kollegan gick på lunch kanske? Tog min lunch, zappade lite mer. Sen, en timme senare, kommer killen som ska installera och efter en liten stund tar han strömmen. Så, jag började läsa på min bok som jag fick i julklapp (av mamma, som förhoppningsvis ska funka).

Ett litet kick senare var han klar.
Och jag rusade till datorn! Haha, inte riktigt så men typ. Höll ju på och blogga mitt när dom kom! Och försöker nu med, men jag får inte lägga ut alla bilder jag vill och jag säger bara antingen allt eller inget. Så, det ligger ett utkast tills blogg.se vill vara kompis igen.

Funderar på att göra (kall)såsen till ikväll.
Har ju inget bättre för mig och så får den dra sig lite. Vitlök blir ju inte sämre ju längre den drar liksom. Är så sugen på maten, vill ha nu, nu, nuuu! Men salladen och så kan man ju egentligen förbereda också. Äh, det går ingen nöd på mig. Och Oscar är nog hemma om en timme eller två.

Kommentarer
Postat av: Marina

hej; bloggsvar: Ja det är en sjuk värld.. "kändisar" får inte ha några former verkar det som... :(

2009-02-03 @ 14:37:43
URL: http://marina-tjejen.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0