My Little Pony

Nu håller jag på med brödet Anneli tipsade om.
Den ska jäsa lite mer än 20 minuter till och sen in i ugnen. Och eftersom den ska starta i kall ugn så fick den börja, så tar jag frukostbullarna sen. Och eftersom man skulle ha två formar, får jag göra en halv sats idag och en halv ikväll eller imorgon. Det löser sig, blir ju en idag och frukostbullar, jag klarar mig ju till imorgon, hehe.

Fastnade lite i YouTube.
Hah, i My Little Pony för att vara exakt. Det sjuka är att jag har aldrig varit en hästtjej. Jag har suttit på en häst en gång och aldrig varit intresserad av att rida eller nånting. Och då har alla mina kompisar alltid varit hästtokiga. Men nej, jag har aldrig förstått mig på det. Men My Little Pony har varit annorlunda.

Och nu är jag då fast.
Och det sjuka är att jag känner igen båda avsnitten jag än så länge sett. Vet att jag hade en film, kanske var blandade filmer på den där dessa var med? Vet inte om det gick på tv:n eller vad det var. Men lekte med dom gjorde jag när jag var liten. Hade några hästar och ett slott. Kusinerna hade fler hästar och grejer.

Tänk om man var liten igen...
Eller nja, men mindes mer från tiden kanske? Man kanske skulle bli gammal så man kommer ihåg allt från länge, länge sen, haha. Och då ska jag leka med My Little Ponys! Nej, nu är det bara fem minuter kvar (sa jag att jag fastnade, hah) så jag får nog passa på det när som helst!

Kommentarer
Postat av: Chathrine

Krånglar med att kommentera igen. suck!

Nej, det stod nog inget om extra jäst i receptet eftersom de skrev att vanlgt vetemjöl gick bra med. Men vill man ha samma effekt som frukostbulle ( elr fralla) så ska man ha 2 jäsmedel. Och ist för att köpa vetemjöl special som används till Pizza bl a. Så tar man bara samma mängd mjöl, jäst och så ett par tsk bakpulver. Då jag gör pizza så drar jag i extra jäst ist för att ha bakpulver också..

2009-02-10 @ 19:57:36
URL: http://snovit.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0