Räcker gott att höra med ett halvt öra

Jasas: Haha ja, jag vill i alla fall väldigt gärna att han gör det!! Och det peppar väl honom lite extra, hehe.

Marina: Ja, jag tror det kan bli riktigt bra faktiskt! Spännande!





Hah, jag är la för tokig! Bad Oscar fixa Sims - Livets historier (där man spelar efter "manus" kan man säga, man får olika uppgifter man ska göra för att komma vidare) till denna datorn, så jag sitter och spelar nu. Det är ju anpassat/tänkt till lappisar så det är ju bra. Börjar lära mig att inte ha en mus, haha. Jag är så beroende av musen i det vanliga spelet.

Men det var lite kul faktiskt. Lyssnar samtidigt på TV4 om det här med Victoria och Daniels förlovning(?). Är väl inte jätte intresserad och sånt egentligen, men det är ju ändå en rätt stor grej. Och då är det perfekt att sitta och spela samtidigt, när man inte orkar sitta och följa varenda ord dom säger. Räcker gott att höra med ett halvt öra.

Plus att det håller på till 18 hörde jag i morse, sen är det ju bara att zappa över och se slutet på Grey's Anatomy och sen Unga mödrar. Idag kommer jag ihåg minsann. Fast frågar man Aftonbladet och GT är det redan klart, nu är dom offeciellt förlovade. Eller nu och nu, det stod det vid 9-tiden i morse. Men vi får väl se. Back to Sims!

Kommentarer
Postat av: Anneli

Jag håller med en kvinna som ringde in till radion tidigare. Vi privatpersoner vill ju gärna tala om det själva, till våra nära och kära... Så hon tyckte det var så dålig stil av skvallerpressen. Men tyvärr funkar det ju så. Och garanterat har de läsare :p

2009-02-24 @ 13:15:19
URL: http://myspecialplace.blogg.se/
Postat av: Daniel

Oj vad ni ska få betala mycket förlovningsskatt nu!

2009-02-24 @ 14:17:13
URL: http://danielfagerholm.webblogg.se/
Postat av: Jasas.se

Men tyckte ni inte om beardpower.blogg.se? :|

2009-02-24 @ 16:05:36
URL: http://jasas.se
Postat av: Marina

ah..det enda de pratat om på tv idag...

2009-02-24 @ 18:25:28
URL: http://marina-tjejen.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0