What to do, what to do?

Jasas: Ja, 53 som handpenning. Och sen en nolla till på själva priset. 2,5 mil ifrån Göteborg hittar man inte en trea för 53.000 - men det hade varit nice om man gjort det!
Ja jisses, det förstår jag att det kändes BRA! Minst sagt. Sån tur man har när man får följa människor, deras utveckling och sen få se "första steget" typ. Wow!
Och ja, jag publicerade inlägget en halvtimme innan dina kommentarer (kanske var seg på att komma upp?) annars hade jag så klart svarat! Som nu då.

Anneli: Haha ja, en dubbel dag! Trevligt med Grey's!





Jag är sugen på pizza!
Allt man inte får vill man ha? Lite så känns det som, för tidigare var jag mega sugen på cheeseburgare. Och så vill Oscar ha pizza idag. Mitt bud är tre timmar promenad idag och imorgon (eller imorgon och övermorgon) för att det ska bli pizza. Han kan tänka sig två timmar i två dagar. Men det lutar åt nej.
Och ju längre jag förhala det hela, desto närmare stängning kommer vi så då kanske det hinner bli för sent, haha! Fast han lär tjöta ihjäl mig under tiden, men det får gå.

Annars är jag imponerad av mig.
Och min mage så klart. Jag har ätit klockan 9 (frukost = frukostbulle) och klockan 15 ("lunch" = Naturidet shake, inte den vanliga) och börjar bli lite små hungrig. Förmodligen för att jag blev proppmätt av den där drycken förut! Mamma mia, trodde jag aldrig. Så nu funderar jag på hur jag ska göra, när det går så bra.
Antingen går jag ner och köper en ny omgång Naturdiet, och kör (förhoppningsvis) enbart på denna. Ingen mat alls, bara pulver, när jag ändå inte jobbar.

Eller, så kör jag mayo.
Mamma fick tipset av en kompis och har kört två gånger. Det är egentligen en rening av... (läsa lappen)... eller ändra ämnesomsättningen stod det. Och det "håller" i tre år, och man ska tappa 7 kilo på 14 dagar (vilket är längden på dieten) men mamma har gått ner mer, och massa massor i måtten.
Så jag funderar, men den menyn jag har är inte så lockande. Och kör jag så kör jag på den, eftersom mamma kört den. Finns massa olika på nätet också.


Dag 1
Frukost Svart kaffe + 1 digestivekex
Lunch 2 hårdkokta ägg + 1 tomat + spenat
Middag 1 stor bit grillat oxkött + grönsallad

Dag 2
Frukost Svart kaffe + 1 digestivekex
Lunch 1 stor bit grillat oxkött + grönsallad
Middag 1 tallrik soppa (ej med kötteller mycket salt)

Dag 3
Frukost Svart kaffe + 1 digestivekex
Lunch Stekt selleri/broccoli + 1 tomat + 1 mandarin/apelsin
Middag Kyckling + grönsallad

Dag 4
Frukost Svart kaffe + 1 skiva rostat bröd
Lunch 1 hårdkokt ägg + morot + ost
Middag Yoghurt + färsk frukt

Dag 5
Frukost 1 skål rivna morötter + citron
Lunch 1 stor fisk + 1 tomat
Middag 1 stor bit kött + stekt selleri eller sallad

Dag 6
Frukost Svart kaffe + 1 skiva rostat bröd
Lunch
Kyckling + grönsallad
Middag 2 hårdkokta ägg + 1 skål rivna morötter

Dag 7
Frukost Te + 1 digestivekex
Lunch 1 stor bit grillat oxkött + färsk frukt
Middag Vilken middag du vill (ej ur dieten)

Efter dag 7 börjar man då om med dag 1 igen, ytterliggare en vecka. Bryter man måste man börja om, och börjar man om måste det ha gått 14 dagar emellan och man får inte göra det när man har mens.
Man ska dricka 2 liter vatten per dag och får inte ha socker eller mjölk i kaffet eller teet eller lägga till nånting som inte står på listan (som smör på mackan).
Står det inte hur mycket/hur många bitar man får äta får man ta hur mycket man vill. Men man måste äta av det.


Blir nog jobbigt, men går gör det!
Problemet är att man får inte äta nånting utöver det som står. Vanligtvis får man ju ta en frukt eller nåt som mellanmål, men inte ens det. Vatten är det enda man får ta mellan målen.
Men kanske? Jag vill liksom också spänna ihop mina byxor från den ena skärphållaren till den andra - på båda sidorna! Jag vill, jag vill, jag vill! What to do, what to do?

Kommentarer
Postat av: Jasas.se

Du ska vänta ut och fortsätta med din "diet" som du går på nu. Man ska äta en bastant frukost - det är ju a och o. Vad gör 1 kaffe + ett digestiv? Det är ju helt sjukt.. iaf i mina ögon :S



Tänkte väl det med lägenheten, hahahaha. 53.000 får man liksom en bra bil för, hahaha. Nej men ja, du förstår min tanke. Då vet jag!

2009-02-16 @ 18:31:24
URL: http://jasas.se
Postat av: Chathrine

Låter som GI fast dålig frulle. Ska du äta GI så ät en ordentlig omelett och kafe till frukost och en frukt. Minst..I GI äter du rent kött och råa grönsaker och det bli man proppis av - om du äter var 3e timme förstås. Det är en undermålig kost på listan. Det ger viktnedgång, men också näringsbrister. Om du vill kan jag ta fram en bättre lista. Gi elr tallriksmodell. Shakerna kör jag ju med - som komplement för jag inte tål mat och/eller för rening som ska vara högst 4 veckor.

2009-02-16 @ 19:22:53
URL: http://snovit.wordpress.com
Postat av: Anneli

Skulle snarare rekommendera Flygvärdinnedieten, frukosten är skit den också, men den är bara på 4 dagar, och det känns om att man kan klara det lättare. Upp till 5 kg lovar de... Så kan man ju köra den med jämna mellanrum istället. Men annars håller jag med Jasas. Eller ja, egentligen hatar jag dieter öht... ;p LOL

2009-02-16 @ 19:36:23
URL: http://myspecialplace.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0